Neem contact met ons op!

Heeft u snel een financiële vertaling nodig?

Kennis en achtergrond
Veel mensen klapperen met de oren wanneer ze termen als absorption costing, return on equity en activity-based costing horen. Dat geldt niet voor de financiële vertalers van Vertaalbureau TempoVertaler. Want zij beschikken over de kennis en achtergrond die nodig zijn voor een correcte vertaling van alle financiële stukken naar het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools, Russisch en andere Europese of Aziatische talen.

Ruime ervaring
Voor internationaal opererende bedrijven is de vertaling van hun financiële stukken noodzakelijk. Meestal in meerdere wereldtalen zoals het Engels, Duits, Frans of Spaans. Het gaat daarbij onder meer om accountantsrapporten, resultatenrekeningen, belastingaangiftes, jaarverslagen en begrotingen. Dit zijn vaak zeer specialistische documenten, die allemaal hun eigen kennis en expertise vergen. Bovendien heeft de financiële wereld heeft zo zijn eigen jargon, met Engelse en Amerikaanse vaktermen en afkortingen waar de leek geen touw aan vast kan knopen.

Actuele ontwikkelingen
Daarom werkt Vertaalbureau TempoVertaler voor financiële vertalingen uitsluitend samen met vertalers die een ruime ervaring hebben in de financiële wereld en/of een financiële opleiding hebben afgerond. Ze beschikken daardoor over een uitgebreide kennis van de sector, zijn volledig op de hoogte van de actuele ontwikkelingen op hun vakgebied en weten precies wat al die cryptische termen betekenen.

Zorgvuldig en discreet
Het spreekt voor zich dat de vertaling van belangrijke financiële documenten uiterst zorgvuldig moet worden uitgevoerd. De tekst van zo’n financieel stuk luistert immers erg nauw en mag geen fouten of onduidelijkheden bevatten. Daarom zet ons vertaalbureau voor de vertaling uitsluitend ervaren vertalers in die niet alleen vakbekwaam zijn, maar ook weten dat ze de nauwkeurigheid nooit uit het oog mogen verliezen. Indien dit wenselijk of vereist is, kunnen we ook de financiële vertalingen ook laten uitvoeren door een beëdigde vertaler. Dit is een geregistreerde vertaler die officiële documenten omzet in een tekst die dezelfde juridische status heeft als het origineel. Vanzelfsprekend gaan onze vertalers en projectmanagers uiterst discreet om met de financiële stukken en andere bedrijfsspecifieke informatie die ze onder ogen krijgen.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt financiële documenten snel en nauwkeurig uit en naar elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Russisch en andere Europese of Aziatische talen. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor het aanvragen van een financiële vertaling contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.