Bel ons nu

Heeft u snel een vertaling van een certificaat nodig?

Snel en zorgvuldig
Certificaten zijn schriftelijke verklaringen die vaak moeten overlegd tijdens sollicitatieprocedures of bedrijfsactiviteiten. Het kan bijvoorbeeld gaan om diploma’s en getuigschriften, maar ook om kwaliteitsbewijzen en certificaten van echtheid. Wie internationaal zaken doet of in het buitenland wil solliciteren, heeft in veel gevallen vertalingen nodig van deze certificaten. Vertaalbureau TempoVertaler kan deze vertalingen snel en zorgvuldig uitvoeren in het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools, Russisch of elke andere taal.

Zakelijk en persoonlijk
Er zijn veel verschillende certificaten, zowel voor zakelijk als voor persoonlijk gebruik. Een bedrijfscertificaat geldt bijvoorbeeld als een kwaliteitskeurmerk voor een onderneming, terwijl persoonscertificaten iets zeggen over het professionele (opleidings)niveau van de bezitter. Daarnaast kennen we onder meer een certificaat van echtheid van een bepaald voorwerp of artikel (afgegeven door een erkende deskundige), een certificaat van oorsprong en het vernietigingscertificaat, dat garandeert dat bepaalde gegevens of objecten definitief zijn vernietigd. Al deze certificaten kunt u laten vertalen door Vertaalbureau TempoVertaler.

Specifiek vakgebied
Het spreekt voor zich dat de vertaling van certificaten erg nauw luistert. Zo moeten vakgebieden op diploma’s en getuigschriften natuurlijk exact overeenkomen met het origineel en mogen er geen verkeerde productbenamingen terechtkomen op een document dat de herkomst van goederen aantoont. Vertaalbureau TempoVertaler maakt daarom uitsluitend gebruik van vertalers die weten wat er komt kijken bij de vertaling van een certificaat. Ze zijn bekend met het specifieke vakgebied en de betreffende voorschriften, en beheersen de terminologie en het formele jargon tot in de puntjes. Bovendien werken we altijd samen met native speakers (moedertaalsprekers) die de nuances van hun taal aanvoelen. Het resultaat is een vertaling die gegarandeerd aan alle eisen voldoet.

Beëdigde vertaler

Indien nodig kunnen certificaten ook worden uitgevoerd door een beëdigde vertaler, waardoor de vertaling dezelfde juridische status heeft als het origineel. Dit is in veel gevallen verplicht of in elke geval aan te raden voor de vertaling van documenten of stukken die zijn bestemd voor officiële instanties en overheidsorganen.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt certificaten snel en nauwkeurig uit en naar elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor het aanvragen van de vertaling van een certificaat contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.