Bel ons nu

Wilt u internationaal scoren met uw blog?

Informatief en creatief
Blogs zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse media-aanbod. Steeds meer bedrijven en organisaties gebruiken blogs -en de vertaling hiervan- om hun internationale doelgroep direct te informeren over relevante onderwerpen. Blogvertalers moeten niet alleen thuis zijn in het betreffende vakgebied, maar de informatie ook op een creatieve manier kunnen formuleren. Kies daarom voor de specialisten van Vertaalbureau TempoVertaler voor perfecte vertalingen van uw blog in bijvoorbeeld het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Russisch of willekeurige andere taal.

Effectief marketingmiddel
Het woord ‘blog’ is een afkorting van ‘weblog’, wat letterlijk zoiets als ‘logboek op internet’ betekent. Het begon ooit als een online dagboek waarin mensen allerlei persoonlijke informatie deelden en waarop de lezers konden reageren. Mede daardoor werden de eerste blogs vooral gebruikt om het thuisfront op de hoogte houden tijdens lange reizen. Inmiddels zijn er blogs over allerlei onderwerpen en voor vrijwel elke doelgroep. Ook is het uitgegroeid tot een effectief marketingmiddel voor bedrijven, die blogs gebruiken om hun internationale klanten te inspireren en informeren met aansprekende content. Een correcte vertaling is dus noodzakelijk! Een nieuw blogartikel wordt meestal boven aan de pagina geplaatst, zodat de berichten in omgekeerde chronologische volgorde worden gepresenteerd. De eerdere artikelen blijven dus beschikbaar en zijn door de lezer gemakkelijk terug te vinden.

Prettig leesbaar
Vertaalbureau TempoVertaler werkt uitsluitend met vertalers die weten wat er zoal komt kijken bij de vertaling van een blog. Zo hebben ze niet alleen affiniteit hebben met de producten, de branche, de markt en de doelgroep, maar beschikken ze ook over het nodige taalgevoel en creativiteit te beschikken. Een belangrijk kenmerk van een blog is namelijk dat het kernachtig is geformuleerd, prettig leesbaar is en to the point is. Lezers op internet verliezen immers al snel de aandacht als teksten te wollig of te omslachtig zijn. Onze vertalers weten dat en zetten elk blogbericht om in een informeel geschreven artikel dat rekening houdt met de doelgroep van de opdrachtgever en daardoor precies de juiste toon raakt.

Moedertaalsprekers
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt blogs voor bedrijven die klanten wereldwijd op een puntige manier willen informeren, inspireren en adviseren. Onze vertalers zijn altijd native speakers (moedertaalsprekers) die de nuances van hun taal beheersen en weten wat er komt kijken bij de vertaling van een blog.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt blogs snel en effectief vanuit en naar het Nederlands in elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie over blogvertalingen contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.