Vrijblijvende offerte

Heeft u snel een vertaling van een auditverslag nodig?

Specifieke kennis
Voor internationaal opererende bedrijven is het vaak noodzakelijk dat ze hun auditverslagen beschikbaar maken in verschillende talen, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch. Onze vertalers beschikken over de specifieke kennis die hiervoor nodig is en kunnen deze verslagen correct omzetten in elke gewenste taal.

Voldoen aan regelgeving
Auditverslagen zijn rapportages waarin de bevindingen van uiteenlopende bedrijfscontroles wordt vastgelegd. Het kan daarbij gaan om beoordelingen van bepaalde processen binnen een organisatie, maar ook om een bijvoorbeeld een financiële controle of een kwaliteitsaudit. Deze audits kunnen door zowel interne als externe specialisten worden uitgevoerd, en zijn in veel gevallen vereist om te voldoen aan specifieke wet- en regelgeving.

Professionele indruk
Het belang van een helder geformuleerd auditverslag mag niet worden onderschat. Voor bedrijven die internationaal actief zijn of samenwerken met buitenlandse partners is de vertaling van auditverslagen eigenlijk een must. Niet alleen maakt het ter beschikking stellen van een vertaald auditverslag een professionele indruk, maar het kan ook helpen om buitenlandse investeerders over de streep te trekken of van pas komen bij het aanvragen van internationale subsidies. Voor buitenlandse vestigingen van Nederlandse bedrijven die ter plaatse worden gecontroleerd, kan het bovendien noodzakelijk zijn om de rapporten naar het Nederlands te laten vertalen.

Uiterst zorgvuldig
Het spreekt voor zich dat de vertalingen van zo’n belangrijk document uiterst zorgvuldig moeten worden uitgevoerd. De tekst van een auditverslag luistert immers erg nauw en mag geen fouten of onduidelijkheden bevatten. Daarom zet ons vertaalbureau voor de vertaling uitsluitend vertalers in die beschikken over een passende achtergrond, ook als het gaat om specifieke deelgebieden. Behalve op de gehele organisatie kunnen audits namelijk ook betrekking hebben op concrete onderdelen, zoals IT, veiligheid en arbeidsomstandigheden. Voor elke opdracht selecteren we daarom alleen vertalers die bekend zijn met het onderwerp en het betreffende jargon beheersen. Vanzelfsprekend gaan onze vertalers en projectmanagers uiterst discreet om met de bedrijfsspecifieke informatie die ze onder ogen krijgen.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt auditverslagen snel en nauwkeurig uit en naar elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans, Portugees, Pools en Russisch. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor het aanvragen van de vertaling van een auditverslag contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.