Bel ons vandaag nog

Wilt u internationaal scoren met uw applicatie?

Grotere afzetmarkt
Computerapplicaties en softwareprogramma’s zijn vaak volledig Engelstalig. De gemiddelde gebruiker is daar inmiddels aan gewend, maar toch is er een grote groep mensen die daar moeite mee heeft. Het vertalen van deze applicaties maakt ze dus aantrekkelijker voor een grotere doelgroep en vergroot zo de afzetmarkt. Vertaalbureau TempoVertaler zorgt voor professionele vertalingen van applicaties naar bijvoorbeeld het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Russisch.

Professionele vertalers
Een slecht vertaalde applicatie maakt niet alleen een bijzonder onprofessionele indruk, maar heeft ook nadelige gevolgen voor de gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen foutieve vertalingen leiden tot onduidelijke menu’s en wordt de interface een gigantische warboel als teksten niet passen in kaders of vensters. Het is daarom erg belangrijk om de vertaling laten uitvoeren door professionele vertalers die vaker met dit bijltje hebben gehakt. Vertaalbureau TempoVertaler werkt dan ook uitsluitend met vertalers die weten wat er zoal komt kijken bij een applicatievertaling.

Affiniteit met vakgebied
Voor vrijwel elk vakgebied zijn er specifieke softwareprogramma’s te verkrijgen. Vertalers van deze applicaties moeten dus affiniteit hebben met de producten, de branche, de markt en de doelgroep. Bovendien dienen de vertalers over het nodige taalgevoel en creativiteit te beschikken. Menu- en schermteksten mogen bijvoorbeeld niet te lang zijn en ook de context mag niet uit het oog worden verloren. Een applicatievertaler moet dus compact kunnen vertalen, zonder dat de vertalingen vaag of dubbelzinnig worden. Indien gewenst kunnen we de applicaties na de implementatie van de vertaling in de praktijk testen om problemen met de functionaliteit of de interface te voorkomen.

Moedertaalsprekers
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt elke applicatie, of het nu gaat om een eenvoudig programma voor algemeen gebruik of om een complex softwarepakket voor een specifieke gebruikersgroep. Onze vertalers zijn altijd native speakers (moedertaalsprekers) die de nuances van hun taal beheersen en de valkuilen van het vertalen van een applicatie moeiteloos omzeilen. Het resultaat is een softwaretoepassing die net zo duidelijk en gebruiksvriendelijk is als het oorspronkelijke pakket en die u dus met een gerust hart kunt uitrollen naar internationale markten.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler lokaliseert applicaties snel en effectief vanuit en naar het Nederlands in elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie over applicatievertalingen contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.