Vraag nu uw offerte aan

Wilt u internationaal scoren met uw app?

Handige programmaatjes
Apps zijn niet meer weg te denken uit het hedendaagse media-aanbod. Steeds meer bedrijven en organisaties leveren zo’n handig programmaatje voor mobiele apparaten of desktopcomputers. Bij de vertaling van een app komt echter meer kijken dan je op het eerste gezicht zou denken. Kies daarom voor de specialisten van Vertaalbureau TempoVertaler voor perfecte app-vertalingen in bijvoorbeeld het Nederlands, Engels, Duits, Frans, Spaans of Russisch.

Professionele vertalers
Een slecht vertaalde app maakt niet alleen een bijzonder onprofessionele indruk, maar heeft ook nadelige gevolgen voor de gebruiksvriendelijkheid. Zo kunnen foutieve vertalingen leiden tot onduidelijke menu’s en wordt de interface een gigantische warboel als teksten niet passen in kaders of vensters. Het is daarom erg belangrijk om de vertaling laten uitvoeren door professionele vertalers die vaker met dit bijltje hebben gehakt. Vertaalbureau TempoVertaler werkt dan ook uitsluitend met vertalers die weten wat er zoal komt kijken bij een app-vertaling.

Een vak apart
Apps worden niet alleen door bedrijven gebruikt om zich bij een breder publiek te presenteren, maar er zijn ook organisaties die zich toeleggen op apps met een specifiek doel. Denk daarbij aan educatieve apps of mobiele games. Maar wat de functie ook is: in alle gevallen moeten de vertalers van een app affiniteit hebben met de producten, de branche, de markt en de doelgroep. Bovendien dienen de vertalers over het nodige taalgevoel en creativiteit te beschikken. Menu- en schermteksten mogen bijvoorbeeld niet te lang zijn en ook de context mag niet uit het oog worden verloren. Een app-vertaler moet dus compact kunnen vertalen, zonder dat de vertalingen vaag of dubbelzinnig worden. Indien gewenst kunnen we de apps na de implementatie van de vertaling in de praktijk testen om problemen met de functionaliteit of de interface te voorkomen.

Moedertaalsprekers
Vertaalbureau TempoVertaler vertaalt elke app, of het nu gaat om een eenvoudige weergave van een mobiele website of om een uitgebreide app voor een specifieke doelgroep. Onze vertalers zijn altijd native speakers (moedertaalsprekers) die de nuances van hun taal beheersen en de valkuilen van het vertalen van een app moeiteloos omzeilen. Het resultaat is een app die net zo duidelijk en gebruiksvriendelijk is als de oorspronkelijke applicatie en die u dus met een gerust hart kunt uitrollen naar internationale app-stores.

Contact
Vertaalbureau TempoVertaler lokaliseert apps snel en effectief vanuit en naar het Nederlands in elke gewenste taal, zoals het Engels, Duits, Frans, Spaans en Russisch. Wij onderscheiden ons door de tijdige levering van hoogwaardige vertalingen, een heldere communicatie, transparante afspraken en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Neem voor meer informatie over app-vertalingen contact met ons op of vraag direct een offerte aan op www.tempovertaler.nl/offerte.