Professioneel

Vertaalbureau

TempoVertaler is een vertaalbureau met een inhouse vertaalteam en een exclusief netwerk van (beëdigd) vertalers. Onze vertalers zijn allemaal opererend in hun eigen branche en vakspecialisme.

Vertaalbureau TempoVertaler heeft meer dan 25 jaar ervaring in het schrijven, vertalen en redigeren van allerlei soorten documenten en teksten. Het hoofdkantoor van TempoVertaler (Tempo Translator Group bv) is gevestigd in Venlo.

Betrouwbare vertaalpartner
Wij begrijpen als geen ander dat vertaalde documenten het visitekaartje van uw bedrijf in het buitenland zijn. Onze projectmanagers zijn uw aanspreekpartner gedurende het gehele vertaalproces. Wij zijn transparant in het gehele werkproces; van offerte tot en met factuur. Dit alles maakt vertaalbureau TempoVertaler een waardevolle en uiterst betrouwbare vertaalpartner. Dankzij onze ervaring kunnen wij met u meedenken en u tips en adviezen geven waar u iets aan hebt. Dit krijgt u allemaal tegen een prijs-kwaliteitverhouding die daarbij past.

Gelokaliseerde vertaling
Succes over de grens vraagt meer dan alleen een professionele presentatie van uw documenten. Vaak dienen de documenten te worden gelokaliseerd. Dat vraagt behalve algemene taalkennis ook de nodige kennis van de lokale markt en doelgroep; een markt die de regionale dealers van een bedrijf als geen ander kennen. Wij denken hierin graag met u mee.

Vertalers voor meerdere vakgebieden

Grofweg onderscheiden wij acht vakgebieden: technische vertalingen, financiële vertalingen, juridische vertalingen, medische vertalingen, commerciële vertalingen, P&O-vertalingen en tokdiensten.

Hiervoor werken we nauwgezet samen met agrarisch vertaalbureau AgroLingua, met vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Geheel parallel daaraan werken we dan ook met acht hoofdteams van vakkundige vertalers en met de kennis van partner AgroLingua, met vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.. Iedere vertaler vertaalt alleen teksten die aansluiten bij zijn specialisatie. Eén ding hebben ze allemaal gemeen: hun passie voor taal. Al onze vertalers vertalen uitsluitend naar hun moedertaal, de taal waarmee ze zijn opgegroeid en opleiding in hebben genoten. Samen met ons team van revisoren, proeflezers en projectmanagers levert TempoVertaler een goed product; een vertaling die met vakmanschap, precisie en passie tot stand is gekomen.


Waarom

TempoVertaler

TempoVertaler werkt voor u en met u. Ons vertaalbureau is erop ingericht dat u niet alleen kwalitatief uitstekende vertalingen ontvangt, maar dat een communicatieve projectleiding ervoor zorgt dat u deze ook binnen de overeengekomen levertermijn retour krijgt.

Uw document wordt vertaald volgens uw wensen en kwaliteitsnormen, en met duidelijkheid over de prijs en levertijd.

  • VERTROUWELIJK
    Alleen onze vertalers zien de documenten die u ons toevertrouwt. Niemand anders.
  • GESPECIALISEERD
    Wij werken met gespecialiseerde, vakkundige en ervaren vertalers.
  • COMMUNICATIEF
    Wij zijn proactief, communiceren duidelijk en reageren snel. Bij vragen nemen wij contact met u op.