Professionele

Vertalingen

TempoVertaler biedt professionele vertalingen voor diverse doelgroepen en producten.
Gegarandeerd correct en vakkundig vertaald en snel geleverd. Daag ons uit en ervaar de kracht van TempoVertaler.nl

  • tevreden klanten
  • tolken en vertalen
  • vertalingen in 30+ talen

Spoedvertaling? 24 uurservice

Op zoek naar een vertaler Engels?

Bent u op zoek naar een vertaler Engels die voor u een juridische tekst naar het Nederlands om kan zetten? Of heeft u zelf een belangrijke juridische tekst in het Nederlands die zo snel mogelijk moet worden vertaald naar het Engels? Dan bent u bij TempoVertaler aan het juiste adres. We hebben namelijk de kennis van zaken in huis die nodig is om u de hoogst mogelijke kwaliteit te kunnen leveren. Met onze juridische vertalingen vanuit Engels of naar Engels toe zorgen wij ervoor dat alles niet alleen taaltechnisch klopt, maar dat ook inhoudelijk alle puntjes goed op de i staan. 

Juridisch vertalen naar Engels

U zoekt een juridisch vertaler met verstand van zaken? Een bedrijf dat er niet alleen voor kan zorgen dat alles op het gebied van taal klopt, maar dat er ook geen misverstand kan zijn over de inhoud van een document? Een klein foutje in de juridische benamingen kan bijvoorbeeld al zorgen voor grote problemen of misverstanden… Bij TempoVertaler gaan we altijd zeer grondig te werk. We hebben mensen die op ons kantoor in Venlo aan uw teksten werken, maar we hebben daarnaast ook een wereldwijd netwerk aan experts voor u klaarzitten. Neem hier vandaag nog contact over op met ons.

Juridisch vertalen vanuit Engels

TempoVertaler is een vertaalbureau dat een perfecte vertaling aan u levert. Het is heel belangrijk om ervoor te zorgen dat u in zee gaat met experts als u een juridisch document laat vertalen. Mensen die niet alleen weten hoe een woord vanuit het Engels naar het Nederlands moet worden vertaald, maar die ook de context snappen waarbinnen dit gebeurt. Bij TempoVertaler staan wij altijd klaar om snel, professioneel en grondig een vertaling aan u te leveren. Meer weten of vrijblijvend een offerte aanvragen? Kijk hiervoor gewoon even op de overige pagina's van deze website.