Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor technische vertalingen:

PROFESSIONELE VERTALERS
GESPECIALISEERD
SNEL
VERTROUWELIJK
COMMUNICATIEF
HELDER

Kan ik u helpen?
Patricia Linthorst - Project Manager
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

Technische

vertalingen

Een vereiste bij het vertalen van technische teksten is dat de terminologie nauwkeurig en consequent wordt toegepast. Als een term in een technische handleiding of veiligheidsvoorschrift verkeerd wordt toegepast, kan dit vervelende gevolgen hebben.

Vertaalbureau TempoVertaler bouwt op jarenlange ervaring in het schrijven en vertalen van technische documentatie bij elektrische en elektronische apparaten en machines. Denk daarbij aan handleidingen, productspecificaties, veiligheidsvoorschriften, bouwtekeningen, machinerichtlijnen, CE-verklaringen, software (resource-bestanden), online-helpteksten en bestanden ten behoeve van e-learning. Een technische vertaling moet net als de uitgangstekst helder en begrijpelijk zijn. Wij schrijven en vertalen indien gewenst volgens het principe van ‘controlled language’ en ‘simplified english’.

Technische documenten vertalen

TempoVertaler helpt u door u het realiseren van professionele vertalingen van technische documenten uit handen te nemen. Wij garanderen dat onze professionals de vertalingen snel en volgens afspraak aan u leveren.

Technische vertalingen en handleidingen zijn belangrijk voor u of uw klant wanneer er bijvoorbeeld nieuwe machines worden ontwikkeld, onderdelen worden geproduceerd of installaties worden opgeleverd. Helaas wordt het maken en vertalen van handleidingen niet altijd ingecalculeerd of tijdig gepland. TempoVertaler kan u ontzorgen door snel, efficiënt en doortastend te handelen.