Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor P&O- en HRM-vertalingen:

PROFESSIONELE VERTALERS                                                                  
GESPECIALISEERD 
SNEL                                                                                                             
VERTROUWELIJK 
COMMUNICATIEF                                                                                         
HELDER 


Kan ik u helpen?
Jos van Kleef - Directeur
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

P&O- en HRM-

vertalingen

Het professioneel laten vertalen van gevoelige en vertrouwelijke documenten voor uw personeel is van groot belang voor goed werkgeverschap. Wanneer een internationaal opererend bedrijf zijn personeel professioneel begeleidt, weerspiegelt zich dat in het imago van de organisatie én ondersteunt dit de effectiviteit van het personeelsbeleid.

Wij ontzorgen u en nemen graag de vertalingen van HRM-gerelateerde documenten voor onze rekening. TempoVertaler garandeert effectieve en professionele vertalingen in de moedertaal van uw werknemers of de voertaal binnen uw bedrijf.

Praktisch geïnterpreteerd en vertaald

In HRM of in de personeelsbranche komen de meest uiteenlopende teksten voor. De vertaalaanvragen die wij ontvangen, variëren van het vertalen van een pensioenregeling, personeelsreglement, functioneringsverslag, functieprofiel, cv, diploma, arbeidsovereenkomst, beloningsonderzoek, personeelshandboek voor prestatiemanagement, leaseregeling, sociale jaarverslag, OR-verslag tot het vertalen van een psychologisch profiel voor een assessment.

Human Resource Management-vertalingen, van arbeidsovereenkomst tot ontslagbrief: wij draaien er onze hand niet voor om. Afkortingen als DNLA, Wvp, IiP, BCG, ASA, AVC, ACOP, E-HRM, EFTE, ERP, IDU, IMA, GM, ProMES, STPA- en STTA-methode en begrippen als Assessment-center-methode’, adhocratie, anticiperende socialisatie, buffering, generieke transfer, gezagsdimensie, extrinsieke en intrinsieke motivatie, functieparadigma, integratieve arbeidsverhouding, multifactorbeloning, near transfer, paternalistische personeelszorg, positive sum game, postinitiële scholing, pullfactoren, signbenadering, stukloon, waardenketendenken en zekerheidsanker zijn ons zeker niet onbekend.

Op onze vertalingen kunt u vertrouwen

TempoVertaler werkt voor u en met u. Ons vertaalbureau is erop ingericht dat u niet alleen kwalitatief uitstekende vertalingen ontvangt, maar dat een communicatieve projectleiding er ook voor zorgt dat u deze binnen de overeengekomen levertermijn retour krijgt.

Uw document wordt vertaald volgens uw wensen en kwaliteitsnormen, en met duidelijkheid over prijs en levertijd.