Vertalen Spaans

UW COMMUNICATIE MET MEERWAARDE

Spaans vertaalbureau
Ben je op zoek naar vertalingen van en naar het Spaans, zoek dan niet langer. Het Spaans vertaalbureau TempoVertaler pakt elke Spaanse tekst moeiteloos aan. Bij een wereldtaal denken we in de eerste plaats aan het Engels. Toch wordt Spaans veruit het meest gesproken. Meer dan 425 miljoen mensen spreken Spaans. Onze geschoolde en ervaren Spaanse vertalers zijn dan ook dagelijks bezig met het feilloos verwerken van alle soorten opdrachten in alle mogelijke taalcombinaties. Dat gaat van de volledige redactie van Spaanse websites tot alle mogelijke documenten van en naar het Spaans. Doe je zaken met Spanje en wil je die activiteiten verder uitbreiden? Dan heb je kwalitatieve vertalingen nodig. Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden van vertaalbureau TempoVertaler, gespecialiseerd in het vertalen van Spaanse teksten in alle mogelijke vakgebieden. .

Het Spaans
Spaans als standaardtaal bestaat niet. Het Spaans telt namelijk vijf officiële talen. Dat zijn het:
Castiliaans, Catalaans, Baskisch, Galicisch en Aranees
Het Castiliaans is de enige officiële nationale taal van Spanje. De vier andere zijn officieel erkende regionale talen. Spaans wordt gesproken in meer dan twintig landen. Dat is ondermeer het geval in Mexico, Colombia, Spanje, Argentinië, Peru, Venezuela, Chili, Guatemala, Ecuador, Cuba, Bolivia, Dominicaanse Republiek, Honduras, Paraguay, El Salvador, Nicaragua, Costa Rica, Puerto Rico, Uruguay, Panama en Equatoriaal-Guinea.

Native speaker Spaanse vertalers
Alle Spaans vertalingen worden bij vertaalbureau TempoVertaler uitsluitend uitgevoerd door geschoolde en ervaren Spaanse native speakers met een opleiding in de Spaanse taal en cultuur. Ze hebben daar boven op Spaans als moedertaal. Zo verzekeren ze de hoogste kwaliteit van al onze vertalingen van en naar het Spaans. Onze Spaanse vertalers zijn daarbij gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Kwaliteit ten top dus.

Spaans bewerken
Spaans is dus de meest gesproken taal ter wereld. Dat betekent dat onze Spaanse vertalers dagelijks druk bezig zijn met het vertalen van alle mogelijke teksten in het Spaans en omgekeerd. Het aantal vertalingen neemt van jaar tot jaar toe. Dankzij de hoge kwaliteit van onze Spaanse vertalingen leverde ons Spaans vertaalbureau vorig jaar voor vele vertalingen van en naar deze wereldtaal. Ben je ook zakelijk actief in Spanje? Dan is vertaalbureau TempoVertaler ook voor jou het meest aangewezen Spaans vertaalbureau om al je Spaanse vertalingen van teksten en documenten te verzorgen.

Veelvoorkomende Spaanse talencombinaties
Onze hoog opgeleide en ervaren vertalers met het Spaans als moedertaal kunnen alle talencombinaties aan. Ze krijgen toch vooral Spaans – Nederlands, Nederlands – Spaans, Engels – Spaans, Spaans – Engels, Duits – Spaans, Spaans — Duits, Frans – Spaans en Spaans — Frans voorgeschoteld. Kortom, heb je documenten of andere teksten te vertalen? Laat dit over aan een Spaans vertaalbureau zoals vertaalbureau TempoVertaler. Zo voorkom je ontgoochelingen.