Vertalen Russisch

VEROVER DE RUSSISCHE MARKT MET DE JUISTE TERMINOLOGIE

TempoVertaler vertaalbureau voor professionele vertalingen van en naar het Russisch!
Voor vertalingen van en naar het Russisch één plaats: TempoVertaler!
Met 145 miljoen inwoners is Rusland het meest bevolkte land van het Europese continent. De globalisering van de handel, het toerisme enz. maakt dat er meer en meer vraag is naar een vertaling van en naar het Russisch. Wij van het vertaalbureau TempoVertaler hebben jarenlange ervaring in het vertalen van de meest uiteenlopende teksten.

Één taal van aan de Poolse grens tot aan de Japanse zee
Ongeveer 150 miljoen mensen hebben het Russisch als hun moedertaal en zowat 110 miljoen mensen gebruiken het als tweede taal. Naast Rusland wordt het Russisch ook vlot gesproken in voormalige Sovjetrepublieken zoals Kazachstan en Kirgizië. Ook dichterbij, in Wit-Rusland, Oekraïne en de Baltische staten wordt een aardig mondje Russisch gesproken. Het Russisch maakt gebruik van het Cyrillisch alfabet met zo’n 33 letters. Onze vertalers beheersen de taal tot in de kleinste details voor uw vertaling. 

Onze native speakers hebben een zesde zintuig voor gevoel en context
De vertalers van ons vertaalbureau beheersen het Russisch tot in de puntjes. Elke medewerker heeft zijn specialisatie. Juridische teksten, handelscontracten, productbeschrijvingen, algemene voorwaarden, financiële, medische of technische teksten. Voor elke soort vertaling heeft ons vertaalbureau een specialist ter beschikking! Elke vertaler schoolt zich ook permanent bij zodat hij of zij op de hoogte blijft van de meest actuele maatschappelijke innovaties en verschuivingen. Zo waarborgen wij de actualiteit en nauwgezetheid van de vertalingen. De medewerker staat ook permanent in nauw contact met de projectmanager voor bijkomende input bij de vertaling. Op die manier waarborgen wij dat de inhoud het juiste gevoel meekrijgt en wordt vertaald in de juiste context. Zo draagt de vertaalde tekst precies dezelfde boodschap mee als de oorspronkelijke tekst. 

Jouw vertaalbureau voor een professionele vertaling van een breed scala aan teksten
Dat het Russisch in opmars is, hoeft geen betoog. Bij ons vertaalbureau kan je terecht voor elke mogelijke vertaling. Van de meest complexe juridische teksten tot eenvoudige productinformatie. Wij zorgen ervoor dat de juiste terminologie wordt gehanteerd. Ben je ook online actief, dan zorgt een vertaler gewoon voor een vertaling van de website! Vertaalde teksten van een uitstekende kwaliteit. Aarzel dus niet om elke tekst, content, online toepassing of wat dan ook aan ons vertaalbureau te bezorgen. Een Russisch vertaler waakt over een nauwgezette en deskundige vertaling! 

Russisch vertalen van opdrachtgevers uit verschillende sectoren
Aangezien ons vertaalbureau vertalingen met een zeer uiteenlopende inhoud en specialiteit verzorgt, zijn de opdrachtgevers ook zeer verscheiden. Zo werken wij samen met klanten uit het midden- en kleinbedrijf, overheidsinstanties, zorginstellingen, maar ook multinationals en andere organisaties. Ons vertaalbureau hanteert steeds dezelfde kwaliteitseisen bij elke vertaling. Vertalingen die vaak worden gevraagd zijn de volgende: Nederlands – Russisch, Russisch – Nederlands, Frans – Russisch, Russisch – Frans, Engels – Russisch, Russisch – Engels, Duits – Russisch, Russisch – Duits. Vraag een vrijblijvende offerte aan!