Vertalen Pools

DANKZIJ ONZE DESKUNDIGHEID EN SNELHEID EEN BETROUWBARE VERTAALPARTNER

Pools vertaalbureau
Als Pools Vertaalbureau verzorgen we alle mogelijke vertalingen in de Poolse taal. Omdat we met vertalers werken met het Pools als moedertaal bewerken we teksten in alle mogelijke vakgebieden, zowel zakelijk als particulier. Tussen Nederland en Polen bestaan stevige zakelijke contacten. De vraag naar Poolse vertalingen is dan ook erg groot. Hun aantal neemt nog van jaar tot jaar toe. Als Pools vertaalbureau werken we uitsluitend met medewerkers die het Pools als moedertaal hebben. Dat alleen garandeert de constante kwaliteit van al onze Poolse vertalingen. Heb je ook teksten of documenten die dringend in het Pools moeten omgezet worden? Maak dan volledig vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden dat het Pools Vertaalbureau TempoVertaler voor je in petto heeft. We leveren alle mogelijke juridische, financiële, medische en marketing gelinkte documenten in het Pools. Zelfs het vertalen van volledige websites is voor onze vertalers geen probleem.

Het Pools
Het Pools maakt deel uit van de West-Slavische talen en wordt wereldwijd gesproken door 40 miljoen mensen. De meeste van hen zijn uiteraard Polen. Deze taal spreekt men ook in de landen van de voormalige Sovjet-Unie zoals Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen. Sinds 1 mei 2004 werd het Pools erkend als een van de officiële werktalen van de Europese Unie. Sindsdien nam de vraag naar vertalingen in het Pools opmerkelijk toe. Naast het Tsjechisch en het Slowaaks is het Pools de grootste van de zogenoemde Lechitische talen.

Ervaren Poolse native speakers
Het Pools Vertaalbureau TempoVertaler garandeert de hoogste kwaliteit van alle Poolse vertalingen door het gebruik de nieuwste technologie in combinatie met native speakers. Onze medewerkers zijn niet alleen hoog geschoold en ervaren. Ze hebben ook het Pools als moedertaal. Ze kennen de Poolse cultuur en gewoonten beter dan wie ook. Voor iedere vertaling gebruiken ze in alle vakgebieden de juiste terminologie. Dat maakt dat we voor elke soort tekst de juiste vrouw of man in het passende vakgebied in huis hebben. Ze werken ook nauw samen met onze productmanagers zodat ze altijd op de hoogte zijn van wat onze opdrachtgevers verwachten.

Poolse vertalingen
Het juiste taalgebruik en de juiste zinspeling is uiteraard onmisbaar voor een Pools vertaalbureau zoals TempoVertaler. Onze Poolse native speakers verzekeren je de hoogste kwaliteit van hun vertalingen.

Veelvoorkomende Poolse talencombinaties
Voor onze Poolse vertalers is geen enkele taalcombinatie onoverkomelijk, wel integendeel. De meest gevraagde Poolse talencombinaties zijn intussen
Pools – Nederlands, Nederlands – Pools, Duits – Pools, Pools — Duits, Frans – Pools en Pools — Frans, Pools – Engels, Engels – Pools. Wil je om het even welke soort Nederlandse tekst in het Pools vertalen? Dan helpen de mensen van vertaalbureau TempoVertaler je wat graag verder.