Vertalen Nederlands

LAAT UW ZAKELIJKE DOCUMENTEN VERTALEN

Nederlands vertaalbureau
Het vertalen van Nederlands

Vertaalbureau TempoVertaler is het juiste adres voor het verzorgen van Nederlandse vertalingen. Nederlands wordt in de Europese Unie door ongeveer 25 miljoen mensen gesproken en wordt daarom relatief veel gebruikt. Wil je een vertaling van een ingewikkeld stuk tekst vanuit of naar het Nederlands? Wij kunnen een uitstekende vertaling leveren vanwege onze jarenlange kennis en ervaring.

Het Nederlands

De Nederlandse taal is een van de West-Germaanse talen. Het Nederlands wordt gesproken door veel mensen in Nederland, België en Suriname. Ook wordt de Nederlandse taal gesproken op de Caribische eilanden, zoals Curacao, Sint-Maarten en Aruba. Indonesië, een oud-kolonie van Nederland, kent ook Nederlandse sprekers. Daarnaast bestaat het vermoeden dat in Canada, de Verenigde Staten en Australië ongeveer een half miljoen mensen Nederlands kunnen spreken. Hieruit blijkt dat Nederlands nog best veel voorkomt in de wereld. Dit maakt dat er veel vertalingen van en naar het Nederlands nodig zijn.

Ervaren Nederlandse native speakers
Wanneer wij, vertaalbureau TempoVertaler, een tekst voor je omzetten naar het Nederlands, kun je ervan uitgaan dat vertaling goed is. Dit komt omdat wij gebruik maken van de nieuwste technologie. Ook maken wij alleen maar gebruik van native speakers. Dit worden ook wel moedertaalsprekers genoemd. Wij vinden dit belangrijk, omdat op deze manier de vertaalde tekst past bij de cultuur. Wij maken juridische, technische, marketing en commerciële vertalingen. Voor elk onderdeel hebben we de juiste vertaler met de juiste specialisatie. Daarnaast bestaat er een goede samenwerking tussen de verschillende vertalers, maar ook met de projectmanagers. Dit alles zorgt voor een hoge kwaliteit van de teksten.

Nederlands vertalen
Het is duidelijk dat voor vertaalbureau TempoVertaler Nederlands onmisbaar is. Onze mensen die teksten van of naar het Nederlands vertalen kunnen dit voor jou doen. Wij doen dit al jarenlang. Heb je een vertaling nodig van je website, een handleiding of een ander voor jou belangrijk document? Wij doen het graag voor je. De kwaliteit is bij TempoVertaler Vertaalbureau goed.

Veelvoorkomende taalcombinaties

Nederlands - Frans, Frans - Nederlands, Engels – Nederlands, Nederlands – Engels, Duits – Nederlands, Nederlands - Duits en Nederlands – Spaans, Spaans – Nederlands zijn de taalcombinaties waar we bij vertaalbureau TempoVertaler regelmatig mee te maken hebben. Deze combinaties komen we op verschillende gebieden tegen. Ook krijgen we deze opdrachten van verschillende opdrachtgevers. Voorbeelden hiervan zijn de overheid, het onderwijs, de zorg, multinationals, maar ook MKB bedrijven. Bij elke tekst denken we mee en dat vinden we ook leuk. Daarnaast wordt er passend advies gegeven. Wil jij je website vertaald hebben naar het Nederlands? Wanneer je belt of mailt, ontvang je vrijblijvend een offerte.