Vertalen Hebreeuws

Uitstekende kwaliteit

Hebreeuws vertaalbureau
Als u een vertaling in het Hebreeuws nodig hebt, dan is dat voor vertaalbureau TempoVertaler geen enkel probleem. Vooral zakelijke documenten moeten regelmatig worden vertaald, aangezien er veel zaken worden gedaan in Israël of met Joodse gemeenschappen. Zelfs CV´s kunnen door onze professionele vertalers zonder probleem worden vertaalt. Het maakt dus niet uit welk soort vertaling het is, voor onze vertalers met jarenlange ervaring is veel mogelijk.

Het Hebreeuws
Het Hebreeuws wordt niet alleen in Israël gesproken. Over heel de wereld waar Joodse gemeenschappen leven, wordt het Hebreeuws gebruikt. Het karakteristieke van deze taal is dat deze van links naar rechts wordt geschreven. Het Hebreeuws behoort tot de Semitische tak van de Afro-Aziatische talen. Dit betekent dat de taal ook verwant is aan bijvoorbeeld het Arabisch. Een ander leuk weetje over deze taal is dat het Hebreeuws voor de 19e eeuw een lange tijd een dode taal is geweest. Dit betekent dat niemand de taal gebruikte voor dagelijkse communicatie. Dit veranderde dus vanaf de 19e eeuw en tegenwoordig is dit weer een levende taal. Het komt niet vaak voor dat een dode taal opnieuw leven wordt ingeblazen en in dit opzicht is het Hebreeuws uniek.

Ervaren native speakers van het Hebreeuws
Bij vertaalbureau TempoVertaler kunt u ervan uitgaan dat alle vertalingen worden gemaakt met de beste kwaliteit. Deze kwaliteit wordt gewaarborgd door het feit dat er alleen maar met native speakers wordt gewerkt. Dit zijn mensen die met het Hebreeuws zijn opgegroeid en precies weten hoe de taal en cultuur in elkaar zit. Vertaalbureau TempoVertaler is o.a. gespecialiseerd in commerciële, juridische en technische vertalingen. Elke vertaler heeft zijn of haar eigen vakgebied en specialisatie. Daarnaast wordt er veel samengewerkt met projectmanagers, zodat iedere vertaling de aandacht krijgt die nodig is om tot een goed resultaat te komen.

Hebreeuws vertalen
Het vertalen van het Hebreeuws is voor ons vertaalbureau TempoVertaler onmisbaar. Het Hebreeuws is immers een belangrijke en speciale taal, waar veel werk en aandacht bij komt kijken. Dankzij ons vakwerk dat geleverd wordt door de beste vertaler, geven we al jarenlang de beste kwaliteit. Twijfel dus ook niet en laat je website, handleiding, commerciële contract, algemene voorwaarden of ander belangrijk document door ons vertaalbureau vertalen.

Veel voorkomende taalcombinaties
Bij vertaalbureau TempoVertaler komen er veel verschillende taalcombinaties voor. Zo heb je Engels – Hebreeuws, Hebreeuws – Engels, Frans – Hebreeuws, Hebreeuws – Frans, Nederlands – Hebreeuws, Hebreeuws – Nederlands, Duits – Hebreeuws, Hebreeuws – Duits, enzovoort. Vaak krijgen we opdrachten vanuit allerlei hoeken, zoals het onderwijs, de overheid, multinationals en het bedrijfsleven. Ook geven we graag advies over het vertalen en over verschillende manieren van aanpak. Als je geïnteresseerd bent in onze diensten, twijfel dan niet en neem vooral contact met ons op. Bel of mail en we geven je een vrijblijvende offerte op maat.