VERTALEN FRANS

GESPECIALISEERDE VERTALINGEN

Frans vertaalbureau
Voor het vertalen van al je teksten, documenten, voorwaarden of handleidingen in het Frans staan onze Franse vertalers klaar om aan al je wensen tegemoet te komen. Als Frans vertaalbureau leveren we nu al jarenlang alle mogelijke Franse opdrachten met de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarvoor werken we uitsluitend samen met vertalers die het Frans als moedertaal hebben. Wij van vertaalbureauTempovertaler doen dit met gevoel in en naar het Frans. Iedereen bij ons is specialist in zijn of haar vakgebied. Zo stemmen we alle Franse vertalingen maximaal af op onze doelgroep. Succesvol zaken doen in Frankrijk of in andere Franstalige landen start met een hoogwaardige Franse vertaling. En daarvoor is vertaalbureau Tempovertaler je uitgelezen partner.

Het Frans
Wist je dat het Frans de meest gesproken Gallo-Romaanse taal is? Deze taal maakt deel uit van de uitgebreide Romaanse familie. Die hebben allemaal het Latijn als basis. Frans is de officiële taal in tientallen landen wereldwijd. Daarnaast ontstonden heel wat creoolse talen uit het Frans. Er zijn duidelijke verschillen in vertaalde teksten voor intern gebruik of voor marketing en verkoopdoeleinden. Dan zet je alles niet té letterlijk om in je vertaling.

Ervaren Franse native speakers
Om je de hoogste kwaliteit constant te waarborgen werken we met de meest recente technologieën en uitsluitend met zogenoemde native speakers. Dat zijn geschoolde en ervaren mensen met het Frans als moedertaal. Zij kennen de Franse cultuur door en door en kunnen zich in hun vertalingen inleven.

Frans vertalen
Iedereen bij vertaalbureau Tempovertaler is gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Jaarlijks verzorgen we duizenden vertalingen van en in het Frans. Het gaat dan zowel om het omzetten van of in het Frans van complete websites als om technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Voor elke tekst beschikken we over iemand met de juiste specialisatie. Ze zijn perfect op de hoogte wat onze klanten van hen verwachten.

Veel voorkomende Franse taalcombinaties
Je kunt geen enkele taalcombinatie van en naar het Frans bedenken die we niet onder de knie hebben. Onze Franse taalknobbels zijn voor ons dan ook écht onmisbaar. De meest voorkomende taalcombinaties zijn ongetwijfeld Nederlands — Frans, Frans — Nederlands, Engels – Frans, Frans – Engels, Duits – Frans, en Frans – Duits. Onze Franse taalvirtuozen krijgen ze dagelijks voorgeschoteld. Wil jij ook uitpakken met foutloze Franse documenten en teksten? Dan ben je bij vertaalbureau Tempovertaler beslist aan het juiste adres. En je vraag naar alle mogelijke informatie over onze Franse vertalingen zijn volledig vrijblijvend.