Vertalen Engels

GESPECIALISEERDE VERTALERS

Engels vertaalbureau
Het vertalen van Engels

Voor het verzorgen van Engelse vertalingen ben je bij vertaalbureau TempoVertaler aan het juiste adres. Engels is de wereldtaal. Omdat deze taal in de wereld het vaakst wordt gebruikt, is een vertaling naar het Engels het meest vaak nodig. Een ingewikkeld stuk tekst vanuit of naar het Engels vertalen? Dankzij jarenlange ervaring is dit voor ons vertaalbureau geen enkel probleem. Wij bijten ons vast in al je vertalingen.

Het Engels
Het Engels behoort tot de West-Germaanse talen. Engels is de hoofdtaal van Australië, Belize, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Nieuw-Zeeland en Nigeria. Daarnaast wordt het gesproken in onder andere Canada, Ierland en Zuid-Afrika. Door de dominantie van het Britse Rijk in de 18e, 19e en begin 20ste eeuw en door de invloed van de Verenigde Staten wordt het Engels in veel landen gebruikt als tweede taal. Deze taal is ook de voertaal van veel internationale organisaties. Een logisch gevolg is dat veel van deze stukken vertaald moeten worden.

Ervaren Engelse native speakers
Vertaalbureau TempoVertaler zorgt ervoor dat de kwaliteit van de vertaalde teksten heel goed is, omdat wij gebruikmaken van de nieuwste technologie. Wij werken daarnaast alleen met native speakers. Dit betekent dat wij werken met moedertaalsprekers die ervoor zorgen dat de stukken vertaald worden. Dit is van groot belang, omdat zij ervoor kunnen zorgen dat de nieuwe tekst past bij de cultuur. Ons vertaalbureau maakt veel technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. We zorgen ervoor dat elke tekst vertaald wordt door de juiste vertaler met de passende specialisatie. De vertalers hebben een goede samenwerking met de projectmanagers en werken samen met elkaar, wat zorgt voor een hoge kwaliteit van de vertalingen.

Engels vertalen
Dat voor ons als vertaalbureau TempoVertaler Engels onmisbaar is, spreekt voor zich. Onze mensen die zorgen voor een Engelse hoog kwalitatieve vertaling kunnen dit voor jou doen. Wij leveren al jarenlang kwalitatieve Engelse vertalingen. Laat daarom je website, handleiding en andere documenten door een Engelse vertaler omzetten van of naar het Engels bij TempoVertaler Vertaalbureau. Kwaliteit gegarandeerd!

Veelvoorkomende taalcombinaties
Engels - Frans, Frans - Engels, Engels – Nederlands, Nederlands – Engels, Duits – Engels, Engels - Duits en Engels – Spaans, Spaans – Engels zijn de taalcombinaties die we bij vertaalbureau TempoVertaler regelmatig tegenkomen. Deze taalcombinatie's komen we tegen bij verschillende opdrachtgevers, zoals MKB bedrijven, overheid, onderwijs, zorg en multinationals. We zorgen ervoor dat we meedenken en vinden dat ook leuk. We geven ook advies over de mogelijke vertaalde tekst. Wil je bijvoorbeeld je website ter vertaling naar het Engels? Bel of mail voor een vrijblijvende offerte!