Vertalen Zweeds

Kwaliteit en ervaring die het verschil maken

Zweeds vertaalbureau
Zoek je een geschoold en ervaren iemand voor het verzorgen van al je vertalingen van en naar het Zweeds? Zoek dan niet langer, je bent bij vertaalbureau TempoVertaler aan het juiste adres. Na Noorwegen, Finland, Kazachstan en IJsland is Zweden het minst bevolkte land van Europa. Het huidige Zweden is een constitutionele monarchie en een van de rijkste en welvarendste landen ter wereld. Zweden maakt deel uit van de Noordse Raad en is sinds 1 januari 1995 lid van de Europese Unie. Vanaf dat ogenblik nam het aantal opdrachten van en naar het Zweeds opvallend toe. Om het even welke soort tekst vertalen vanuit of naar het Zweeds? Dan staan wij van vertaalbureau TempoVertaler garant voor een snelle en accurate vertaling.

Het Zweeds
Het Zweeds maakt deel uit van de Noord-Germaanse of Scandinavische talen en wordt door bijna tien miljoen mensen gesproken. Het is uiteraard de meest gesproken taal in Zweden. Daarnaast is het ook een van de officiële talen van Finland. Zo is in de Finse autonome provincie Åland het Zweeds de enige officiële taal. Het Zweeds is op vele vlakken vergelijkbaar met het Deens en het Noors. Deze talen zijn onderling relatief goed verstaanbaar. Hun spelling kent grotere verschillen. Naast leenwoorden uit het Latijn, Frans en Duits bestaat de Zweedse woordenschat bijna uitsluitend uit Germaanse woorden. De laatste jaren worden steeds meer Engels woorden overgenomen. Doe worden dan aangepast aan het Zweeds of letterlijk vertaald.

Ervaren Zweedse native speakers
Voor onze kwalitatief hoogstaande werk maken we gebruik van de meest recente technologieën. Om die hoge kwaliteit in alle omstandigheden te garanderen werken we uitsluitend met zogenaamde native speakers, moedertaalsprekers die de vertalingen maken. Zij kennen het Zweeds als geen ander. Begrijpelijk, Zweeds is immers hun moedertaal. Het zijn specialisten in hun taalgebied. Wij van vertaalbureau Tempovertaler verzorgen haast dagelijks technische, juridische, commerciële of marketing vertalingen. Voor elke tekst hebben we de meest gespecialiseerde vertalers. Die werken nauw samen met onze projectmanagers.

Zweedse teksten vertalen
Vertalingen van en naar het Zweeds vormt voor vertaalbureau TempoVertaler uiteraard geen enkel probleem. Onze Zweedse vertalers garanderen je de hoogste kwaliteit van al je vertalingen van en naar het Zweeds. Het is voor ons ondertussen al jarenlang een boeiende uitdaging en dat iedere dag weer. Aarzel dan ook niet langer en laat je website, handleiding en andere documenten door de vertaalbureau TempoVertaler deskundig vertalen. Deze documenten en dus de vertalingen zijn namelijk hét visitekaartje van je onderneming.

Veelvoorkomende taalcombinaties
Veel voorkomende talencombinaties die onze Zweedse vertalers regelmatig voorgeschoteld krijgen zijn vooral Zweeds – Nederlands, Nederlands – Zweeds, Duits – Zweeds, Zweeds – Duits en Frans – Zweeds. Wij werken dagelijks voor de meest uiteenlopende opdrachtgevers. Die zijn niet alleen afkomstig uit het MKB internationale bedrijfsleven maar ook voor allerlei overheden, onderwijs, zorg en multinationals. Wij werken dan ook zeer nauw samen met onze opdrachtgevers. Wil je een vertaling van bijvoorbeeld je website, je verkoopsvoorwaarden of om het even welke documenten naar het Zweeds? Dan staan wij van vertaalbureau TempoVertaler met al onze kennis en ervaring klaar om je opdracht foutloos en tegen de vooropgestelde deadline uit te voeren.