Vertalen Tsjechisch

Betrouwbaar en snel

Tsjechisch vertaalbureau
Tsjechië wordt steeds populairder als handelspartner. Dat weerspiegelt zich automatisch in de toenemende vraag naar Tsjechische vertalingen. Daar is in de eerste plaats het toerisme in Tsjechië verantwoordelijk voor. Die is namelijk aan een sterke opmars bezig. Tsjechië wordt als vakantiebestemming alsmaar populairder. Steeds meer reis- en vakantie organisatoren focussen zich op Tsjechië. Ze hebben regelmatig Tsjechische vertalingen nodig van vakantie brochures, folders en zelfs van volledige reisverhalen en toeristische websites. Daar blijven onze activiteiten zeker niet toe beperkt. Vertalingen van zowel technische als juridische, financiële, medische en marketing teksten vertalen we graag. Zoek je ook naar vertalingen in het Tsjechisch in om het even welk vakgebied? Maak dan zeker kennis met het Tsjechisch vertaalbureau TempoVertaler.

Het Tsjechisch
Tsjechisch is de officiële taal van de Tsjechische Republiek. Deze taal wordt er door bijna 11 miljoen Tsjechen of 98 procent van de bevolking gesproken. Tsjechisch werd ook officieel erkend door de Europese Unie. In Tsjechië wordt door een kleine minderheid ook Slowaaks en Pools gesproken. Tsjechisch spreekt men ook in buurlanden Slowakije en Oostenrijk en in landen met veel Tsjechische immigranten zoals de Verenigde Staten en Canada. De taal is best vergelijkbaar met het Slowaaks. Beiden zijn in beperkte mate onderling verstaanbaar.

Ervaren Tsjechische native speakers
Omdat we Tsjechische vertalingen met de hoogste kwaliteit zouden kunnen leveren werkt ons vertaalbureau niet alleen samen met hooggeschoolde en ervaren Tsjechische vertalers. Ze hebben ook allemaal het Tsjechisch als moedertaal. Iedere vertaler is bij ons ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied of vakgebieden. We hebben dus altijd de juiste vertaler voor de bij hem of haar meest passende tekst. De vertalers van ons vertaalbureau werken ook nauw samen met onze projectmanagers. Zo weten ze altijd wat onze klanten van hen verwachten.

Tsjechische vertalingen
Het gebruik van de juiste Tsjechische woorden, zinsgebruik en omgangsvormen zijn belangrijk om hoogwaardige vertalingen af te leveren. Verwacht van ons zeker geen te letterlijke vertalingen in het Tsjechisch. Een goede Tsjechische vertaler houdt rekening met de doelgroep. Zo heeft de tekst het juiste gevoel en komt de boodschap maximaal over. Als Tsjechisch vertaalbureau kunnen wij van vertaalbureau TempoVertaler alle soorten teksten in het Tsjechisch omzetten.

Tsjechisch vertalen
Tsjechisch vertalen doe je dus niet alleen met kennis en ervaring maar zeker ook met het juiste gevoel. En dat is voor ons Tsjechisch vertaalbureau TempoVertaler onmisbaar. Alleen zo slagen we er altijd in om goede vertalingen in het Tsjechische te leveren en dit in alle mogelijke vakgebieden.

Veelvoorkomende Tsjechische talencombinaties
Alle mogelijk Tsjechische talencombinaties kunnen door ons vertaalt worden. De meeste opdrachten zijn Tsjechisch – Nederlands, Nederlands – Tsjechisch, Duits – Tsjechisch, Tsjechisch – Duits, Frans – Tsjechisch en Tsjechisch — Frans, Engels – Tsjechisch en Tsjechisch — Engels. Heb je teksten, een documenten of zelfs een complete website of een boek om te vertalen naar het Tsjechisch? Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden van ons Tsjechisch vertaalbureau TempoVertaler.