Vertalen Slowaaks

Ter zake kundig vertaalbureau

Slowaaks vertaalbureau
Sinds 2004 is Slowakije officieel lid van de Europese Unie. Dat zorgde er voor dat het aantal vertalingen van en naar het Slowaaks opvallend toenam. Ben je als Nederlandse of Belgische ondernemer actief in Slowakije of wil je dat worden? Dan heb je ongetwijfeld vertalingen in Slowaaks nodig. Het gaat dan om vertalingen van allerlei (officiële) documenten, teksten, marketing gerelateerde brieven, bedrijfspresentaties uit alle vakgebieden van de industrie. Voor correcte teksten in het Slowaaks heb je vertalers nodig met deze taal als moedertaal. En perfect vertaalde zakelijke teksten zijn belangrijk. Ze zijn namelijk het visitekaartje van je onderneming en het eerste wat toekomstige zakenpartners, vertegenwoordigers of contactpersonen van je bedrijf te zien krijgen. Ben je actief in de technische, diensten, juridische en de medische of om het even welke andere sector en heb je correcte vertalingen in het Slowaaks nodig? Kies dan zeker voor een Slowaaks vertaalbureau zoals TempoVertaler. Wij vertrouwen deze vertalingen alleen toe aan medewerkers met het Slowaaks als moedertaal.

Het Slowaaks
Het Slowaaks of Slovaaks zoals het in België wordt uitgesproken maakt deel uit van de West-Slavische taalgroep en wordt door ruim zes miljoen mensen, voornamelijk in Slowakije. Het is uiteraard de officiële nationale taal van dit land en is nauw verwant aan het Tsjechisch en het Pools. Het Slowaaks wordt ook gesproken in delen van Kroatië (Slavonië) en in Hongarije, Oekraïne en Servië. Heel wat Slowaken immigreerden en spreken uiteraard ook Slowaaks. Dat is het geval in de Verenigde Staten en in Canada.

Ervaren Slowaakse native speakers
Als Slowaaks vertaalbureau vertalen wij van TempoVertaler alle soorten teksten van en naar het Slowaaks. Zelfs volledige boeken en websites worden vertaald.
Deze vertalingen vertrouwen we uitsluitend toe aan hooggeschoolde en ervaren vertalers. Dat is voor ons echter nog niet genoeg. Al onze Slowaakse medewerkers hebben deze taal als moedertaal. Onze vertalers zijn hoogopgeleid en zijn gespecialiseerd in een vakgebied. Ze zijn daar boven op gespecialiseerd in één vakgebied. Ze kunnen zo alle technische, juridische, medische of marketing gerelateerde vertalingen in het Slowaaks aan. Ze zijn ook vertrouwt met de meest recente technologieën. Onze vertalers werken nauw samen met onze projectmanagers zodat ze altijd op de hoogte zijn van de verwachtingen van onze klanten.

Slowaaks vertalen
We vertalen vrijwel geen enkele tekst letterlijk, dus ook niet in het Slowaaks. Dat zijn we aan onze opdrachtgevers verplicht. Omdat ze in Slowakije opgroeiden kennen onze vertalers het juiste woordgebruik en de passende omgangsvormen. Voor perfecte Slowaakse vertalingen is dit nodig. Dat voor ons als vertaalbureau Slowaaks onmisbaar is, spreekt voor zich. We leveren dan ook alle mogelijke soorten vertalingen in het Slowaaks met de hoogste kwaliteit. Onze klanten waarderen deze aanpak zeer.