Vertalen Sloveens

Ervaren vakkundige vertalers

Sloveens vertaalbureau
Ben je met je onderneming actief in Slovenië of wil je dat zo vlug mogelijk worden? Dan heb je zeker foutloze Sloveense vertalingen nodig van alle documenten, voorwaarden en teksten. Die zijn namelijk het visitekaartje van je onderneming. Het opbouwen van een goede zakenrelatie staat of valt met de eerste indruk die je contactpersonen van je onderneming krijgen. En het eerste wat ze van je bedrijf te zien krijgen is een marketing gelinkte tekst. Je hebt dus zeker nood aan een foutloos vertaalde tekst in het Sloveens. Sinds dit land op 1 mei 2004 officieel lid werd van de Europese Unie Slovenië lid werd van de EU, wordt dit land voor ons als handelspartner steeds belangrijker. Dat weerspiegelt zich in een sterk groeiend aantal vertalingen van en naar het Sloveens. Ben je al lang op zoek naar perfecte Sloveense vertalingen? Kies dan zeker voor de diensten van een Sloveens vertaalbureau zoals TempoVertaler.

Het Sloveens
Het Sloveens is een Slavische taal die vooral in Slovenië wordt gesproken. Het is de officiële taal van dit land en wordt gesproken door 2,2 miljoen Slovenen. Ook in sommige gebieden van Oostenrijk, Italië en Hongarije en door Sloveense migranten in onder meer Argentinië, Canada, Australië en in West-Europese landen wordt Sloveens gesproken.

Sloveense native speakers
Naast hooggeschoold en ervaren hebben al onze medewerkers het Sloveens als moedertaal. En precies dit laatste maakt het grote verschil voor perfect vertaalde teksten. Om de hoogste kwaliteit van onze vertalingen te waarborgen maken onze vertalers gebruik van de meest recente technologieën. Ze kennen de Sloveense cultuur en omgangsvormen als geen ander. Ze zijn er namelijk mee opgegroeid. Al onze medewerkers zijn ook gespecialiseerd in een bepaald vakgebied. Dat maakt dat ons vertaalbureau altijd de juiste vrouw of man in huis heeft. Als Sloveens vertaalbureau verwerken we alle mogelijke teksten gaande van technische, juridische, medische, commerciële of marketing gelinkte vertalingen tot zelfs boeken en volledige websites. En omdat onze vertalers altijd nauw samenwerken met onze projectmanagers zijn ze altijd uitstekend op de hoogte van wat de klanten wensen.

Sloveens vertalen
Het gebruik van de juiste Sloveense woorden, uitdrukkingen en omgangsvormen zijn voor een Sloveens vertaalbureau als vertaalbureau TempoVertaler van groot belang om goede vertalingen af te leveren. Onze vertalers met het Sloveens als moedertaal maken het grote verschil. Al je vertalingen door onze vertalers laten uitvoeren is dus een uitstekende idee als je met je onderneming of organisatie voet op Sloveense grond wilt zetten.

Veelvoorkomende Sloveense talencombinaties
Onze native speakers vertalers kunnen alle Sloveense talencombinaties aan. De meeste combinaties die ze te verwerken krijgen zijn toch Sloveens – Engels, Engels – Sloveens, Sloveens – Nederlands, Nederlands – Sloveens, Duits – Sloveens, Sloveens — Duits en Frans – Sloveens en Sloveens — Frans. Vertrouw je vertalingen van of naar het Sloveens toe aan Sloveens Vertaalbureau zoals vertaalbureau TempoVertaler.