Vertalen Servisch

Vakkundig & vlot

Servisch vertaalbureau
Doe je zaken met Servië of besluit je zaken te doen met dit land? Dan heb je ongetwijfeld Servische vertalingen van allerlei documenten, voorwaarden, overeenkomsten of zelfs van een volledig boek of website. Als Servisch vertaalbureau verzorgt TempoVertaler professionele vertalingen in alle mogelijke vakgebieden. Al onze vertalers beschikken namelijk over de juiste kennis in alle mogelijke vakgebieden. Zoek je naar de juiste vertalers om ook al je vertalingen correct af te leveren? Maak dan zeker kennis met het ruime aanbod van het Servisch vertaalbureau TempoVertaler

De Servische taal
Samen met het Bosnisch en het Kroatisch maakt het Servisch deel uit van de Servo-Kroatische talen. Het Servo-Kroatisch was de eerste officiële taal van het voormalige Joegoslavië. Deze drie talen vertonen kleine verschillen en worden nog altijd als dialecten beschouwd. Toch worden zowel het Servisch als het Bosnisch en Kroatisch als volwaardige literaire standaardtalen aanzien. Ze zijn onderling perfect verstaanbaar.
Ze worden ook nog gesproken in Moldavië, Montenegro en in Herzegovina.

Servisch vertaalbureau met native speakers
Om de hoogste kwaliteit van onze vertalingen te kunnen blijven garanderen, zijn al onze medewerkers hoog opgeleid en ervaren. Maar daar stopt het niet bij. We werken uitsluitend met zogenaamde native speakers. Die groeiden op in hun land van herkomst, in dit geval dus Servië. Het Servisch is dus ook hun moedertaal. Ze zijn dus perfect op de hoogte van de Servische cultuur, van het juiste woordgebruik en de juiste omgangstaal.

Servisch vertalen
In deze omstandigheden begrijp je toch wel hoe belangrijk het juiste Servische taalgebruik voor ons als Servisch vertaalbureau wel is? Onze Servische medewerkers vertalen voor jou alle mogelijke teksten en documenten van en naar het Servisch en dat altijd met de hoogst mogelijke kwaliteit. We leveren ondertussen niet voor niets al enkele jaren foutloze Servische vertalingen. Als je als ondernemer in Servië meer en meer voet aan de grond wilt krijgen heb je gewoon hoogwaardige vertalingen nodig. Vraag daarom geheel vrijblijvend naar de uitgebreide mogelijkheden die we je als Servisch vertaalbureau kunnen bieden.

Veelvoorkomende Servische talencombinaties
Geen enkele Servische talencombinatie is voor ons Servisch vertaalbureau ongewoon. De meeste combinaties die we te verwerken krijgen zijn toch Servisch – Nederlands, Nederlands – Servisch, Duits – Servisch, Servisch — Duits, Engels – Servisch, Servisch —Engels, Frans – Servisch en Servisch — Frans. Heb je als ondernemer ook nood aan een correcte vertaling in het Service? Dan weet je waar je voortaan terecht kunt. Ons vertaalbureau heeft namelijk alles in huis om aan je wensen tegemoet te komen. Naast vertalers met het Servisch als moedertaal beschikken we over de meest moderne apparatuur om hun taak als vertalers zoveel mogelijk te vergemakkelijken.