Vertalen Oekraïens

Beregoed vertaalbureau

Oekraïens vertaalbureau
Teksten, (officiële) documenten, verkoopvoorwaarden of zakelijk gerelateerde teksten zijn het uithangbord van je onderneming. Het zijn de eerste indrukken die men van je onderneming opdoet. Een slechte vertaling zorgt voor misverstanden en die helpen je meer achteruit dan vooruit. Dat is ook zo als je zaken doet met Oekraïne of er voet aan de grond wilt krijgen. Dan heb je weinig aan een te letterlijke vertaling. Niet alleen het juiste woordgebruik maar even goed de juiste omgangsvormen en het culturele aspect van Oekraïne zijn belangrijk voor een perfecte vertaling. Een slecht vertaalde tekst zorgt niet alleen voor problemen op zakelijk vlak. Het is zo mogelijk nog erger bij het bewerken van technische, juridische en financiële teksten en documenten. Wij van het Oekraïens vertaalbureau TempoVertaler houden met dit alles rekening. We bewerken een tekst nooit te letterlijk. Maak daarom geheel vrijblijvend kennis met de uitgebreide mogelijkheden van ons Oekraïens vertaalbureau voor je de opdracht aan iemand anders aanbiedt.

Het Oekraïens
Het Oekraïens is de nationale taal van Oekraïne en hoort bij de Oost-Slavische taalgroep waar ook het Pools, Bulgaars en Russisch deel van uitmaken. Een deel van de Oekraïense bevolking spreekt veel Russisch. Het Oekraïens is in Europa belangrijker dan je denkt.

Oekraïense native speakers
Naast Oekraïne wordt de taal ook gesproken in Wit-Rusland, Moldavië en Rusland. Als Oekraïens vertaalbureau vertalen we nooit te letterlijk. Ons vertaalbureau werkt daarvoor niet alleen samen met hoog opgeleiden en ervaren vertalers. Al onze vertalers hebben het Oekraïens als moedertaal. Die kennen het juiste woordgebruik, de cultuur en de juiste omgangsvormen waardoor we de hoogste kwaliteit van alle soorten vertalingen kunnen garanderen.

Oekraïens vertalen
Correcte vertalingen zijn dan ook het uithangbord voor een officieel erkend Oekraïens vertaalbureau als vertaalbureau TempoVertaler. De juiste woordkeuze en omgangsvormen en kennis van de Oekraïens cultuur zijn daarbij onmisbaar. Onze Oekraïense vertalers maken het verschil.

Veelvoorkomende Oekraïense talencombinaties
Onze medewerkers kunnen dan ook alle Oekraïense talencombinaties aan. Toch krijgen ze vooral Oekraïens – Engels, Engels – Oekraïens, Oekraïens – Nederlands, Nederlands – Oekraïens, Duits – Oekraïens, Oekraïens — Duits, Frans – Oekraïens en Oekraïens — Frans voorgeschoteld. Je wilt toch ook de beste vertalingen voor je bedrijf en al je zakelijke contacten? Maak dan eerst kennis met de uitgebreide mogelijkheden van ons vertaalbureau.