Vertalen Litouws

Snel uw offerte

Litouws vertaalbureau
Als officiële taal van Litouwen wordt het Litouws door slechts 3,5 miljoen mensen wereldwijd gesproken. In verhouding krijgen we als vertaalbureau nog heel wat soorten teksten van en naar het Litouws te verwerken. Wij van vertaalbureau TempoVertaler werken met native speakers. Die zijn opgegroeid met de cultuur en de gewoonten van hun land. Het juiste woordgebruik is voor hen geen enkel probleem. Ze staan dan ook borg voor de goede kwaliteit van onze vertalingen van en naar het Litouws. Dat gaat van het bewerken van alle mogelijke teksten, (officiële) documenten tot technische, juridische, financiële als marketing gerelateerde vertalingen. Wij hebben jarenlange ervaring met Litouwse vertalingen. Ben je actief in Litouwen of besloot je je activiteiten in die richting uit te breiden? Dan heb je zeker ook vertalingen nodig. Maak daarom zeker kennis met wat de vertalers van ons Litouws vertaalbureau voor jou en je onderneming kunnen betekenen.

Het Litouws
Het Litouws is de officiële taal van Litouwen en wordt door zo'n 3,5 miljoen inwoners gesproken. Het is daarmee een van de minst gesproken talen in Europa. Het maakt deel uit van de Indo-Europese talen. Samen met het Lets behoort het tot de Baltische talen. Het Litouws staat samen met het Lets en het Oud Pruisisch het dichtst bij de originele stam, het Sanskriet.

Ervaren Litouwse native speakers
Ons Litouws vertaalbureau werkt in de eerste plaats nauw samen met hoog opgeleide en ervaren vertalers. Maar dat is niet alles. Ze hebben allen het Litouws als moedertaal. Dat is erg belangrijk voor het correct bewerken van en naar het Litouws. Vertalers die in een taal opgroeiden kennen de cultuur en de omgangsvormen. Dat is belangrijk om de juiste toon te zetten en de communicatie goed te laten verlopen. Vergeet als ondernemer niet dat alle teksten en (officiële) documenten het gezicht van je onderneming bepalen. Als visitekaartje vormen ze de eerste indruk van je bedrijf en je activiteiten. Met onze uitgebreide kennis en ervaring worden niet alleen alle soorten teksten correct vertaalt. We houden ook rekening met de sommige culturele verschillen. Alleen met die aanpak bereikt je boodschap maximaal de juiste doelgroep.

Litouws vertalen
Het juiste taalgebruik en omgangsvormen zijn belangrijke eigenschappen van een perfecte vertaling. Zo een vertaling wordt alleen maar geleverd door vertalers met, in dit geval, het Litouws als moedertaal. Dat stelt ons in staat om van en naar het Litouws te vertalen en een vertaling met een hoge kwaliteit te leveren. Je wilt toch ook een correcte vertaling als het om je onderneming en het succesvol zaken doen met Litouwen gaat? Laat daarom al je vertalingen door ons Litouws vertaalbureau bewerken.

Veelvoorkomende Litouwse talencombinaties
We krijgen regelmatig alle soorten vertalingen en talencombinaties te verwerken. Diegenen die het meest worden aangeboden zijn Litouws – Engels, Engels – Litouws, Litouws – Nederlands, Nederlands – Litouws, Duits – Litouws, Litouws — Duits, Frans – Litouws en Litouws — Frans. Wanneer je ook perfecte vertalingen wilt voor je onderneming maak je best vooraf en geheel vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden die we je met ons Litouws vertaalbureau bieden.