Vertalen Lets

Uw deskundige vertaalpartner

Lets vertaalbureau
Voor het verzorgen van Letse vertalingen moet je bij vertaalbureau TempoVertaler zijn. Lets is ingewikkeld. Wanneer je een Letse tekst ontvangt, snap je daar meestal weinig van. Is het nodig om een Lets stuk tekst te ontcijferen en een vertaling te ontvangen? Wij hebben hier geen problemen mee, omdat wij als vertaalbureau hierin jarenlange ervaring hebben.

Het Lets
Het Lets behoort tot de Indo-Europese talen. Het is de officiële taal van Letland. Het Lets lijkt erg veel op het Litouws. Een overeenkomst tussen deze twee talen is dat beide talen maar liefst 7 naamvallen kennen. Het Lets is ook een pitch-accenttaal. Dit betekent dat de beklemtoning verschillend geïntoneerd kan worden, waardoor er betekenisverschil ontstaat. Kortom, een moeilijke taal, waarbij een goede vertaling van de tekst naar de eigen taal noodzakelijk is.

Ervaren Letse native speakers
Het ervoor zorgen dat de vertalingen heel goed zijn, is onze prioriteit. Dit doen wij bij het vertaalbureau door gebruik te maken van de nieuwste technologie en alleen maar te werken met native speakers. Dit houdt in dat er wordt gewerkt met vertalers die de moedertaal spreken. Zij zorgen ervoor dat de teksten goed vertaald worden. Het gebruikmaken van native speakers is erg belangrijk, omdat zij de juiste feeling bij de cultuur hebben en de tekst daarom zo goed mogelijk kunnen vertalen. Ons vertaalbureau vertaalt opdrachten die van technische, juridische, commerciële en marketing teksten. Bij ons vertaalbureau zorgen wij ervoor dat elke tekst vertaald wordt door de juiste persoon. Deze vertaler heeft ook de bijpassende specialisatie. De vertalers hebben een goede samenwerking met elkaar en werken ook goed samen met de projectmanagers. Dit leidt tot goede kwaliteit.

Letse vertalingen
Dat voor ons als vertaalbureau TempoVertaler Lets belangrijk is, spreekt voor zich. Een Letse hoog kwalitatieve vertaalde vertaling is wat onze mensen voor jou kunnen doen. Dit soort vertalingen doen wij al jarenlang. Wil je kwaliteit in de vertaling? Zorg er dan voor dat vertaalbureau TempoVertaler je handleiding, je website of andere documenten omzet van of naar het Lets.

Veelvoorkomende taalcombinaties
Engels - Lets, Lets - Engels, Lets – Nederlands, Nederlands – Lets, Duits – Lets, Lets - Duits en Lets – Spaans, Spaans – Lets, Lets – Frans, Frans – Lets, zijn combinaties van talen voor vertalingen die bij vertaalbureau TempoVertaler vaak voorkomen. We krijgen deze taalcombinaties van verschillende opdrachtgevers. Je kunt hierbij denken aan overheid, onderwijs, zorg, multinationals en MKB bedrijven. In elke situatie denken we mee. Dat vinden we leuk. Je krijgt van ons ook advies over de vertaling. Wil je bijvoorbeeld dat je website omgezet wordt naar het Lets? Wij kunnen je een vrijblijvende offerte geven. Bel of mail hiervoor.