Vertalen Grieks

Vertalingen van hoge kwaliteit

Grieks vertaalbureau
Doe je zaken in Griekenland met Griekse bedrijven, klanten, leveranciers of contactpersonen? Zoek je de juiste Griekse vertaling van je zakelijke documenten, brochures of correspondentie? Dan kunnen we met ons Grieks Vertaalbureau TempoVertaler heel wat voor jou betekenen. Ook als je technische, juridische, medische of marketing gerelateerde vertalingen in het Grieks nodig hebt kun je op ons rekenen. Dan zijn foutloze vertalingen in het Grieks namelijk onmisbaar. Griekse vertalers zijn niet zomaar te vinden. Zocht je ook al tevergeefs naar een goede Griekse vertaling van al je documenten, je website of om het even welke andere soort tekst in deze taal? Zoek dan zeker niet langer. Als Grieks Vertaalbureau levert TempoVertaler je Griekse vertalingen uit ieder Grieks vakgebied. Moet je dringend teksten of documenten vertalen in of naar het Grieks? Wij leveren die tegen de overeengekomen deadline. Twijfel je nog? Maak dan vrijblijvend kennis met de vele mogelijkheden die het Grieks vertaalbureau TempoVertaler je biedt.

Het Grieks
Het Grieks hoort tot de Indo-Europese talen en is uiteraard de officiële taal van Griekenland. Er bestaan ook veel Griekse dialecten. Heel wat van de Griekse wereldliteratuur werd trouwens in een van deze dialecten geschreven. Naast Griekenland wordt het modern Grieks ook gesproken op Cyprus. Naast Griekenland en Cyprus is dat ook het geval in Albanië en in Italië bijvoorbeeld is het Grieks een minderheidstaal. Sinds het begin van de 21e eeuw gebruiken we meer en meer het zogenaamde 'Nieuw Grieks' als omgangstaal. Nieuw Grieks is een combinatie van de academische katharevousa en de dimotiki of de volkstaal. Vandaag spreken bijna 13 miljoen wereldburgers Grieks.

Griekse native speakers
Wij van het Grieks Vertaalbureau TempoVertaler schakelen voor al onze Griekse vertalingen uitsluitend Griekse native speakers in. Dat betekent dat die naast hoog geschoold en ervaren ook het Grieks als moedertaal hebben. Ze groeiden met het Grieks op en kennen het leven en de cultuur van de Grieken als geen ander. Zo zijn onze Griekse medewerkers in staat om maximaal rekening te houden met je doelgroep. En letterlijke Griekse vertaling moet je van hen zeker niet verwachten. Ze schrijven je complete website, document of andere tekst naar het Grieks met oog voor het juiste taalgebruik.

Grieks omzetten
Onze Griekse vertalers garanderen je Grieks vertalingen met de hoogst haalbare kwaliteit. Heb je om het even welk soort tekst van of naar het Grieks nodig? Laat die dan vertalen door de Griekse vertalers van vertaalbureau TempoVertaler.

Veel voorkomende Griekse talencombinaties
Onze Griekse vertalers krijgen heel wat talencombinaties voorgeschoteld. De meest populaire zijn ongetwijfeld Grieks – Engels, Engels – Grieks, Grieks – Nederlands, Nederlands – Grieks, Duits – Grieks, Grieks — Duits, Frans – Grieks en Grieks — Frans. Heb je ook Griekse vertalingen van om het even welke soort tekst nodig? Maak dan zeker kennis met de uitgebreide mogelijkheden van ons Grieks vertaalbureau TempoVertaler.