Vertalen Ests

Vlot een offerte?

Ests vertaalbureau
Als Ests vertaalbureau ziet vertaalbureau TempoVertaler zijn aantal vertalingen naar het Ests behoorlijk toenemen. De belangrijkste reden daarvoor is het toetreden van Estland tot de Europese gemeenschap in 2004. Daardoor groeide handel met dit Oost-Europese land aanzienlijk en zijn er dus meer teksten en documenten in het Ests nodig. Voor onze Estse vertalers vormt dit geen enkel probleem. Zij zijn niet alleen hoog geschoold maar hebben ook het Ests als moedertaal. Dat garandeert je de hoogste kwaliteit en daar gaat het uiteindelijk toch om? Heb je ook regelmatig Estse vertalingen van allerlei documenten nodig? Dan is het Ests Vertaalbureau TempoVertaler je geschikte partner.

Het Ests
Het Ests of Estisch is de officiële nationale taal van Estland en wordt er door bijna alle Esten gesproken. De grotere etnische groeperingen spreken namelijk Russisch, Oekraïens, Wit-Russisch en Fins. Kleinere groepen houden het bij Duits, Lets, Litouws, Pools, Zweeds en Tartaars. In 1991 werd Estland onafhankelijk. Vanaf dat ogenblik moeten alle inwoners Ests verstaan en er zich in kunnen uitdrukken. In regio's met een niet-Estische meerderheid moeten ook alle officiële documenten in het Ests worden gepubliceerd. Het Ests is verwant met het Hongaars, het Laps en het Fins en heeft een nog altijd heel wat Duitse invloeden. Estland kent een Tallinns dialect in het noorden en een meer landelijk dialect in het zuiden. In het noorden van Estland spreekt men ook relatief veel Fins en Russisch. Dit laatste is het gevolg van de bezetting. Het Ests of Estisch, wordt door maar één miljoen mensen gesproken en is daarmee een van de kleinste talen in Europa.

Ervaren Estse native speakers
Wie is beter geschikt om in het Ests te vertalen dan vertalers die deze taal als moedertaal hebben? Juist, niemand. Daarom doen we bij vertaalbureau TempoVertaler alleen beroep op geschoolde en ervaren vertalers met het Ests als moedertaal. Zo waarborgen we de kwaliteit van al onze Estse vertalingen in om het even wel vakgebied. We zorgen er ook voor dat we een gespecialiseerde vertaler in ieder vakgebied in dienst hebben. Voor om het even welke soort vertaling heeft ons Vertaalbureau zo de juiste vrouw of man in huis. Die werken altijd nauw samen met onze projectmanagers. Zo zijn ze altijd op de hoogte van wat onze klanten wensen.

Ests vertalen
Het vertalen van allerlei documenten en teksten is dus voor de Estse vertalers van ons Ests vertaalbureau geen enkel probleem. Elke vertaler levert je teksten met de hoogst mogelijke kwaliteit.

Veelvoorkomende Estse talencombinaties
Onze Estse medewerkers krijgen de meest uiteenlopende vertalingen en talencombinaties voorgeschoteld die ze succesvol tot een goed einde brengen. De meest voorkomende talencombinaties zijn Ests – Nederlands, Nederlands – Ests, Duits – Ests, Ests — Duits, Frans – Ests en Ests — Frans, Engels – Ests en Ests — Engels. Heb je Estse vertalingen van of naar een andere taal nodig? Ook dat kunnen onze mensen moeiteloos aan.