Vertalen Thai

Gespecialiseerde vertalingen

Thais vertaalbureau
Ben je met je bedrijf actief op de Thaise markt of ben je van plan naar daar uit te breiden? Dan heb je in beide gevallen perfecte vertalingen in het Thai nodig. Het is hier meer dan ooit belangrijk dat je je boodschap helder, duidelijk en op de juiste manier verwoordt. Dat doe je uiteraard met hoog opgeleide en ervaren vertalers. Maar dat alleen is onvoldoende om foutloos Thaise vertalingen te leveren. Met het inzetten van vertalers met het Thai als moedertaal garanderen we je vertalingen met de hoogste kwaliteit. Maak dan zeker eerst kennis met de vele mogelijkheden van ons Thais vertaalbureau TempoVertaler voor je teksten te laten vertalen in het Thai.

Het Thai
Thai is de officiële taal van Thailand. Het hoort bij de gelijknamige taalgroep in de Tai-Kadai-taalfamilie. Ze vonden hun oorsprong in het zuiden van China en zijn nauw verwant met de Austroaziatische, Austronesische of Sino-Tibetaanse taalcategorieën. Het is zowel een toon als een analytische taal. Deze combinatie maakt het aanleren voor ons erg moeilijk. Thai gebruikt geen hoofdletters en alle woorden in één zin schrijf je aan elkaar. Op het einde van een zin plaats je geen punt maar een spatie. Het Thai bestaat in vijf soorten, namelijk het:
• Koninklijke Thai: voor alles wat met het koningshuis te maken heeft
• Sacraal Thai: gebruikt voor het religieuze
• Retorisch Thai: is bedoeld voor toespraken
• Geschreven Thai: het officiële Thai
• Informele of gesproken Thai: alle beleefdheidsvormen worden hier weggelaten
Ervaren Thai vertalers
Voor buitenstaanders is een vertaling in het Thai dus moeilijk en ingewikkeld. Daarom vertrouwen we onze vertalingen alleen toe aan hoog geschoolde en ervaren vertalers. Ze hebben allemaal het Thai als moedertaal. Alleen zo leveren we altijd vertalingen met de hoogst mogelijke kwaliteit. Medewerkers van ons vertaalbureau houden maximaal rekening met je doelgroep en kennen de Thaise de cultuur als geen ander. Het zijn ook specialisten in een bepaald vakgebied. Dat stelt ons vertaalbureau in staat om alle soorten teksten in het Thai te bewerken. We maken daarbij ook gebruik van de jongste technologieën. Onze taalfreaks werken ook nauw samen met onze projectmanagers. Zo weten ze altijd wat van hen wordt verwacht.

Thai vertalen
Voor een Thais vertaalbureau als het onze is het juiste taalgebruik en de kennis van de juiste omgangsvormen onmisbaar om perfecte Thaise vertalingen te leveren. Daar slagen we in met het inzetten van ervaren Thaise native speakers. Overweeg daarom je Thaise vertalingen aan ons toe te vertrouwen en maak kennis met de vele mogelijkheden van vertaalbureau TempoVertaler.

Veelvoorkomende Thaise talencombinaties
Dit alles bewijst onze professionele aanpak. We kunnen alle talencombinaties aan maar krijgen toch vooral Thai – Engels, Engels – Thai, Thai – Nederlands, Nederlands – Thai, Duits – Thai, Thai — Duits, Frans – Thai en Thai — Frans te verwerken. Je wilt toch ook de beste Thaise teksten voor je onderneming? Maak dan zeker kennis met de exclusieve aanpak van het Thaise vertaalbureau TempoVertaler.