Vertalen Koreaans

Native speakers

Koreaans vertaalbureau
Korea wordt langzaam maar zeker een economische grootmacht. Daar proberen ook onze bedrijven meer dan één graantje van mee te pikken. Europese bedrijven doen steeds meer zaken met Koreaanse ondernemingen. Het is voor hen dan ook erg belangrijk om documenten, voorwaarden en teksten te laten vertalen door een Koreaans vertaalbureau. Daarmee vergroten ze hun aandeel op de Koreaanse markt. Met een perfecte communicatie in het Koreaans worden (dure) misverstanden vermeden. Zoek je ook naar correcte Koreaanse vertalingen? Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden die we als Koreaans vertaalbureau je bieden.

Het Koreaans
Het Koreaans is de officiële taal van Korea. Meer dan 80 miljoen Koreanen spreken het. Noord en Zuid- Korea tellen samen zeven officiële dialecten. Het verschil tussen de beide Koreaanse dialecten is verrassend groot. Dat is zowel het geval op het vlak van de uitspraak als de spelling, grammatica en de woordenschat. Zoek je ook naar correcte Koreaanse vertalingen? Maak dan zeker kennis met de vele mogelijkheden die we als Koreaans vertaalbureau je bieden. Zo pak je ook uit met perfecte vertalingen in het Koreaans.

Ervaren Koreaanse native speakers
Al deze opmerkelijke verschillen maken dat diegenen die teksten en documenten uit om het even welk vakgebied vertaalt die ook begrijpt en zich in de juiste omgangsvormen inleeft. Dat kunnen alleen ervaren Koreaanse native speakers. Daarom werken wij alleen samen met native speaker vertalers. Die hebben het Koreaans als moedertaal. Daar maken onze vertalers dankbaar gebruik van. Zij zetten teksten nooit te letterlijk om. Dat zou de communicatie zeker niet verbeteren. Ze schrijven wél documenten en teksten in de doeltaal, waarbij ze maximaal rekening houden met de doelgroep. Al onze vertalers staan in nauw contact met onze projectmanagers. Zo weten ze altijd wat hun klanten verwachten.

Koreaans bewerken
Uit dit alles blijkt duidelijk hoe belangrijk het gebruik van de juiste woorden, zinspelingen en omgangsvormen voor een Koreaans vertaalbureau is om de juiste vertaling te maken. Dankzij hun kennis, ervaring, het gebruik van de nieuwste technologieën en het feit dat ze in Korea opgroeiden garanderen onze vertalers de hoogste kwaliteit van hun vertalingen. Heb je ook behoefte aan Koreaanse teksten en documenten? Weet dan dat je voor zo een vertaling altijd bij vertaalbureau TempoVertaler terecht kunt.

Veelvoorkomende Koreaanse talencombinaties
Voor een Koreaanse vertaalbureau als Tempovertaler is geen enkele vertaling onoverkomelijk. Toch krijgen we vooral Koreaans – Nederlands, Nederlands – Koreaans, Duits – Koreaans, Koreaans — Duits, Engels – Koreaans , Koreaans – Engels, Frans – Koreaans en Koreaans — Frans als vertalingen.