Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor juridische vertalingen:

BEËDIGDE VERTALERS        
GESPECIALISEERD         
SNEL                                        
VERTROUWELIJK                     
COMMUNICATIEF               
HELDER 
                         

Kan ik u helpen?
Joey Steegh - Project Manager
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

Juridische

Vertalingen

Als Nederlands bedrijf handelend met internationale partijen kunt u te maken krijgen met rechtszaken in het buitenland, bijvoorbeeld een buitenlands vonnis tegen een bedrijf in Nederland. Voor een exequatur moet een advocaat het origineel gewaarmerkte afschrift van het vonnis (grosse) aan de rechtbank overleggen, vertaald in de taal van het land dat het exequatur vereist. TempoVertaler begrijpt dit en werkt daarom snel en met specialistische vertalers.

Juridische documenten nauwkeurig vertaald

De juridische vertalers van TempoVertaler kennen de deelterreinen van de rechtspraak en de juridische wereld, en vertalen met uiterste precisie. Documenten die bij TempoVertaler de revue passeren zijn veelal vonnissen, notariële akten, pleitnota’s, dagvaardingen en andere vertrouwelijke stukken voor het notariaat en de advocatuur. Is een beëdigde vertaling wenselijk,  geef dat dan bij offerte of opdracht aan ons door.

Onze juridische vertalers beheersen de bron- en doeltaal goed en hebben kennis van de rechtssystemen en het juridische jargon dat bij de verschillende rechtsgebieden in de betreffende landen komt kijken. Dankzij de jarenlange ervaring met juridisch vertalen kunnen de vertalers van TempoVertaler uw juridische documenten snel en vakkundig vertalen.

Op onze vertalingen kunt u rekenen

TempoVertaler werkt voor u en met u. Ons vertaalbureau is erop ingericht dat u niet alleen kwalitatief uitstekende vertalingen ontvangt, maar dat een communicatieve projectleiding er ook voor zorgt dat u deze binnen de overeengekomen levertermijn retour krijgt. Uw document wordt vertaald volgens uw wensen en kwaliteitsnormen, en met duidelijkheid over de prijs en levertijd.