Professionele

Vertalingen

TempoVertaler biedt professionele vertalingen voor diverse doelgroepen en producten.
Gegarandeerd correct en vakkundig vertaald en snel geleverd. Daag ons uit en ervaar de kracht van TempoVertaler.nl

  • tevreden klanten
  • tolken en vertalen
  • vertalingen in 30+ talen

Spoedvertaling? 24 uurservice

Een juridisch vertaler Frans nodig?

U heeft een juridisch document in het Frans dat nodig naar het Nederlands moet worden vertaald? Of heeft u een identificatiebewijs dat vanuit het Nederlands een vertaling naar het Frans nodig heeft? Dan raden wij u aan om hiervoor gewoon even contact op te nemen met TempoVertaler. Bij ons werken namelijk mensen die als geen ander weten hoe een document vertaald moet worden, maar die ook een onberispelijke kennis op juridisch gebied hebben. Zo kunnen wij u garanderen dat u een tekst krijgt die helemaal perfect is en waar absoluut geen misverstanden over kunnen bestaan. 

Perfecte juridische vertalingen in Frans

U bent op zoek naar een juridisch vertaler vanuit Frans of naar Frans, die snel een perfecte vertaling voor u kan verzorgen? Bij TempoVertaler werken we niet alleen maar met mensen op ons kantoor in Venlo, maar hebben we ook een wereldwijd netwerk aan vertalers en experts of juridisch gebied voor u klaarstaan. Zo kunnen wij u garanderen dat uw vertaling niet alleen taaltechnisch helemaal perfect is, maar dat u ook een tekst heeft waar inhoudelijk niks mis mee is. Zo zorgen wij ervoor dat u binnen 24 uur uw vertaling heeft waar grondig door onze mensen naar is gekeken.

Juridisch vertalen vanuit Frans als specialiteit

Voor juridische vertalingen vanuit Frans hoeft u alleen maar even een kijkje te komen nemen bij TempoVertaler. Bij ons krijgt u een professionele vertaling die tot in de kleinste details perfect is. Op onze website vindt u meer informatie over ons bedrijf, maar u kunt natuurlijk ook altijd even contact met ons opnemen. Wilt u een offerte aanvragen? Dit kan vrijblijvend via onze website. U krijgt deze offerte dan binnen 20 minuten opgestuurd. Aan de hand hiervan gaan we dan graag aan de slag met het maken van een perfecte vertaling vanuit of naar het Frans.