Professionele

Vertalingen

TempoVertaler biedt professionele vertalingen voor diverse doelgroepen en producten.
Gegarandeerd correct en vakkundig vertaald en snel geleverd. Daag ons uit en ervaar de kracht van TempoVertaler.nl

  • tevreden klanten
  • tolken en vertalen
  • vertalingen in 30+ talen

Spoedvertaling? 24 uurservice

De beste juridische vertalingen

Bent u op zoek naar een vertaalbureau dat voor u een juridisch document helemaal perfect kan vertalen? Dan bent u bij TempoVertaler aan het juiste adres. Bij ons bedrijf werken namelijk vertalers die niet alleen taaltechnisch een perfecte vertaling kunnen leveren, maar die ook alles afweten van juridische zaken. Zo kunt u er op rekenen dat ook echt alles aan uw vertaling klopt. Zelfs het kleinste inhoudelijke foutje in een vertaling kan voor grote problemen zorgen, bij ons kunt u er op rekenen dat u zich geen zorgen hoeft te maken. Als juridisch vertaalbureau hebben we veel ervaring met het leveren van perfecte vertalingen. 

Een vertaalbureau dat juridisch is

Als vertaalbureau voor juridische teksten hebben we bij TempoVertaler meerdere mensen klaarstaan die graag voor u aan de slag gaan. Per slot van rekening is het zo dat een vertaler meer moet kunnen dan alleen taaltechnisch perfectie leveren. Wij hebben wereldwijd experts zitten op acht verschillende gebieden, om zo onze klanten een vertaling te kunnen leveren die tot in de kleinste details klopt. Wilt u hier meer over weten? U kunt dan altijd even contact met ons opnemen om uw vragen aan ons te stellen. Een offerte aanvragen doet u heel eenvoudig via onze website. U heeft dan binnen 20 minuten antwoord.

Meer weten over ons vertaalbureau voor juridische teksten?

Een vertaalbureau dat juridisch vertaalt moet een gedegen kennis van de materie hebben. We hebben op ons kantoor in Venlo een team aan mensen klaarzitten, die daarbij nog eens worden ondersteund door wereldwijd opererende freelancers op dit gebied. Zo kunnen wij u een vertaling garanderen die tot in de kleinste details klopt. We vertellen u graag meer over ons bureau, onze mensen en onze kennis op juridisch gebied. Zo kunt u met een gerust hart uw vertaling aan onze medewerkers overlaten!