Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor financiële vertalingen:

 FINANCIËLE PROFESSIONALS       
100% CORRECT
SNEL                                                   
HELDER 
 GESPECIALISEERD
COMMUNICATIEF 


Kan ik u helpen?
Jos van Kleef - Directeur
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

Financiële

vertalingen

Uw document wordt vertaald volgens uw wensen en kwaliteitsnormen, en met duidelijkheid over de prijs en levertijd.
TempoVertaler werkt voor u en met u. Ons vertaalbureau is erop ingericht dat u niet alleen kwalitatief uitstekende vertalingen ontvangt, maar dat een communicatieve projectleiding er ook voor zorgt dat u deze binnen de overeengekomen levertermijn retour krijgt.

Op onze vertalingen kunt u vertrouwen

Vertaalbureau TempoVertaler beschikt over een team van ervaren financiële vertalers in de meest gangbare vertaalcombinaties zoals Nederlands-Engels, Nederlands-Duits, Nederlands-Frans, Nederlands-Spaans, Engels-Nederlands, Engels-Duits, Engels-Frans, Engels-Spaans, Duits-Nederlands, Duits-Engels en Duits-Frans. Onze vertalers kunnen moeiteloos overweg met de meest geavanceerde financiële teksten. Ook voor beëdigde vertalingen bent u bij ons aan het juiste adres.

De financiële wereld is er een van specifieke vaktermen en vraagt om deskundige vertalers, die bekend zijn met de wereld achter de beursberichten en het overnamenieuws.

Financiële documenten nauwkeurig vertaald

Onze financiële "TempoVertalers" waarborgen de stijl van uw brondocumenten. Ze kennen uw vaktermen en leveren correcte vertalingen, die aan internationale eisen voldoen. Het resultaat: de financiële vertaling leest als het originele document.

Het vertalen van financiële teksten vraagt niet alleen een uitstekende talenkennis van de vertaler, maar ook een gedegen kennis van de accountancy (IAS, IFRS enz.), financiële markten en belastingwetgeving. De stijl van financiële teksten is formeel en staat vol met financieel vakjargon.