Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor commerciële vertalingen:

PROFESSIONELE VERTALERS                                                           
GESPECIALISEERD 
SNEL                                                                                                       
VERTROUWELIJK 
COMMUNICATIEF                                                                               
HELDER 


Kan ik u helpen?
Joey Steegh - Project Manager
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

Commerciële

vertalingen

Welke commerciële uitstraling uw tekst dient te hebben, kunt u vooraf met de projectmanagers van vertaalbureau TempoVertaler bespreken. Belangrijk is dat vertaler en opdrachtgever op één lijn zitten wat betreft de ‘tone of voice’ van de vertaling. Een goede commerciële vertaling is meer dan een 1-op-1-vertaling. Deze dient vaak behalve vertaald voor een deel ook te worden herschreven, oftewel ‘hertaald’.

Kiest u voor een informatieve stijl, een krachtige zakelijke tekst of juist een meer commerciële boodschap? De projectmanagers en vertalers van TempoVertaler denken daarin graag met u mee en kleuren de vertaling waar nodig met commerciële of juist meer informatieve of persuasieve tinten.

Bent u internationaal actief en doet u zaken met het buitenland, dan is het belangrijk dat uw website, brochure en andere zaken goed worden vertaald. Met ‘goed’ bedoelen wij dat de boodschap op een manier wordt overgebracht die u wilt uitstralen en die goed bij uw onderneming en doelgroep past. Uw website en brochure zijn immers het internationale visitekaartje van uw bedrijf. U dient zich daarom van te voren af te vragen welke sfeer uw verhaal moet uitstralen.

Commercieel geïnterpreteerd en vertaald

TempoVertaler levert professionele vertalingen, uitgevoerd door vertalers met een marketing-, communicatie- of salesachtergrond. Daarmee garanderen wij effectieve en vakkundige vertalingen in iedere gewenste doeltaal.

Professionele commerciële vertalingen zijn van het grootste belang. Zodra marketing-, communicatie- of salesteams veel kennis en inzichten hebben verwerkt in de teksten en presentaties die het team moeten gaan ondersteunen, dienen deze klaar te worden gemaakt voor de internationale markt. Goede vertalingen zijn zo van directe invloed zijn op de verkoopresultaten en de omzet van uw organisatie.