Waarom TempoVertaler?

Waarom een samenwerking aangaan met TempoVertaler? Dit vertellen wij u graag aan de hand van onze zes kernwaarden voor agrarische vertalingen:

PROFESSIONELE VERTALERS                                                                   
GESPECIALISEERD 
SNEL                                                                                                               
VERTROUWELIJK 
COMMUNICATIEF                                                                                       
HELDER 


Kan ik u helpen?
Joey Steegh - Project Manager 
tempo@tempovertaler.nl
+31 (0)88 770 7100

Agrarische

vertalingen

Agro- en food-gerelateerde vertalingen zijn zeer specialistisch en vragen om vakkundige en gespecialiseerde vertalers. TempoVertaler werkt met vakspecialisten uit de agrarische sector en draagt zorg voor een uitstekende vertaling van uw agrarische documenten. Hiervoor werken we nauwgezet samen met agrarisch vertaalbureau AgroLingua, met vestigingen in Nederland, Duitsland en Frankrijk.

Agrarische documenten nauwkeurig vertaald

Het vertalen van professionele agrarische documenten vraagt veel meer dan een gedegen talenkennis. Als een vertaler een tekst niet helemaal begrijpt of een agrarische vakterm niet kent en daardoor een vertaalfout maakt, dan kan dit grote gevolgen hebben. Het team van agrarische vertaalspecialisten van vertaalbureau TempoVertaler wordt daarom met de grootste zorgvuldigheid geselecteerd en begeleid. Onze partners helpen hierbij om een nog hogere kwaliteit te leveren. 

Bouwen op professionele partners

AgroLingua is dé agrarische vertaalspecialist en vooraanstaand leverancier van kwaliteitsvertalingen voor de agro- en foodsector. Meer weten over de dienstverlening van deze agrarische vakspecialist? Kijk dan op de website van AgroLingua!


Op onze vertalingen kunt u vertrouwen

TempoVertaler werkt voor u en met u. Ons vertaalbureau is erop ingericht dat u niet alleen kwalitatief uitstekende vertalingen ontvangt, maar dat een communicatieve en vakbekwame projectleiding ervoor zorgt dat u deze ook binnen de overeengekomen levertermijn retour krijgt.

Uw document wordt vertaald volgens uw wensen en kwaliteitsnormen, en met duidelijkheid over prijs en levertijd.